AleFiat!: Piknik --->6-8.VI.2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z niepowodzeniem zorganizowania AleZlotu II w pierwotnym terminie, postanowiliśmy go uratować. Skutkiem ratowania jest "AleFiat: Piknik", który zostaje zorganizowany w tych samych ramach czasowych, czyli 6-8.VI.2008 r.

Po rozmowach z władzami gm. Skała udało mi się wynegocjować włączenie naszego pikniku w ramy corocznych obchodów "Dni Miasta i Gminy Skała". Gmina zaoferowała pomoc logistyczną, miejsce, gdzie będziemy mogli zaprezentować nasze maluszki. Jeżeli chodzi o nocleg, to w tym momencie jest w trakcie załatwiania.

Program naszego pikniku wygląda następująco (są to wstępne założenia, konkretne dane po ustaleniu z organizatorem Dni Skały):

1. 6.VI.2008 piątek:

Przyjazd uczestników zlotu, grill, wieczorne spotkanie przeznaczone na luźne rozmowy.

2. 7.VI.2008 sobota:

Rajd na orientację pod tytułem "Szlakiem Orlich Gniazd". Wszelkie szczegóły wkrótce.

9:00 - odprawa zawodników

Zwieńczeniem rajdu będzie meta na Rynku w Skale i pokazowy przejazd naszych maluszków! Oczywiście wieczorem impreza.

3. 8.VI.2008 niedziela

Ok. godziny 13:00 oficjalna prezentacja naszych maluchów na "Dniach Skały":
- wybory najpiękniejszego malucha
- wybory najstarszego malucha
- konkurs "Wymiana koła zapasowego na czas"

ok. 17:00:

Rozdanie nagród, ogłoszenie zwycięzcy Rajdu "Szlakiem Orlich Gniazd"

To są wstępne ramy pikniku, proszę o odzew z Waszej strony, kto by się pisał, ponieważ musimy jeszcze opracować koszty zorganizowania go, jaką kwotą musimy dysponować, wtedy podam wszelkie szczegóły.

Preferujemy głównie samochody klasyczne z dopuszczalnymi modyfikacjami z epoki oraz seryjne, chcieli byśmy uniknąć "agrotuningu", jednak każdy będzie rozpatrywany indywidualnie i na pewno będą odstępstwa od normy

Wiem że ogłoszenie pojawiło sie trochę późno, ale naprawdę cud że cokolwiek udało się ustalić w tak krótkim terminie, liczymy na równie dobra zabawę jak na AleZlocie.

PS: Proszę o podwieszenie tematu.

[ wiadomość edytowana przez: ISO-lator dnia 2008-05-09 01:04:31 ]

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2008-05-09 14:33:51 ]

moge kantem przyjecghac tez fiat

Co prawda w trasie jako takiej to nie za bardzo bym go widział, ale jako widz, osoba zaprzyjaźniona to czemu nie, ja również często bywam na zlocie Zastavy i nie mają nic przeciwko żebym do nich wpadł.

eee to ja chcialem jak starszy brat pojechac z wami, moge poprowadzic kolumne heheheh ale jako widz tez sie raczej pojawie

Jeszcze pomyślimy może coś się wymyśli , ale nic nie obiecuję.

jako pace car albo zamykajacy to by pasil. A nie koszerne przerobione swinskie eleganty?

a 84' biały ST w zderzaczkach P4 z rajdowym środkiem, zawiasem? no i szachwonicą na dachu + pare wplepek z epoki ?

Iso robicie taką samą liste ze zgłoszeniami jak rok temu, czy nie trzeba nic wysyłać.

Jaqo świński wydech może być ciut za głośny, ale sam jego wygląd nie rzuca sie tak w oczy, jedynie zderzaki trochę nie paszą, ale trudno

Tabi możesz wpadac rajdy kiedys przecież tez były, a auto nie będzie bardzo odstawać od reszty, AlePiknik ma troszkę luźniejszą atmosferę niż AleZlot.

Robertna chwilę obecną pytamy sie ludzi kto będzie, ale lada dzień będzie świeża strona alefiat.pl i na niej będzie formularz zgłoszeniowy.

a co powiesz na BOSMALA w stanie idealnym ?

a będzie w tym roku zlot F&F ??
co krok widze jakies "memberskie" incjatywy , a zlotu ni chu chu ??co jest grane panowie??

Blady , kurna ale Ty marudzisz....

Przyjedz do mnie jak Ci sie nudzi i gdzies bys se pojechal pozlotowac

BTW czekam na wiesci...

Formularz zgłoszeniowy

tak na podsumowanie

i relacja z Raportu TVN Turbo