[PONY 1.5] Wydech-tłumik drgań - plecionka - jakie wymiary?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prosze o wymiary tłumika drgań w ponym 1,5 i, tej plecionki na tłumiku.
musze kupić cos takiego i wspawać ale niestety nie mam dostepu teraz do kanału i nie wiem jaki rozmiar - jaka średnica i długośc.
prosze o pomoc

[ wiadomość edytowana przez: Jarek_2 dnia 2008-05-14 09:05:05 ]
[ powód edycji: tytuł ]

ponawiam pytanko...
nikt sie nie orientuje?

Nie mam ponego ale mam taki pomysł:

- Idz poprostu do sklepu poweidz jak silnik jaki samochod rok i pan no ostatecznei pani dobierze z katalogu co i jak powinno byc a jak bedize nie takie to mu odniesiesz i wymienisz na inne - przeciez mozesz sie tak z nim umowic co nie?

Z takimi sprawami nie chodzi się do sklepu tylko do warsztatu od tłumików. Teraz wszystkie już mają katalogi, części na miejscu, duże upusty w zakupie części, narzędzia i podnośnik.

Cytat:
Z takimi sprawami nie chodzi się do sklepu tylko do warsztatu od tłumików. Teraz wszystkie już mają katalogi, części na miejscu, duże upusty w zakupie części, narzędzia i podnośnik.

Ale w sklepie z cześciami do samochodu tzn taki normlany tzw "motoryzacyjny" tez maja takei katalogi i upusty nieprawdaż?

A skoro kolega sie pyta o wymiary to wnioskuje ze chce wymienić to sam lub przy pomocy jakiegoś - kolegi czy zaprzyjaźnionego mechanika(spawacza).

Do poniaka 1.3 pasowała plecionka od cinquecento, ale nie pamietam od jakiej wersji silnikowej cieniaka.

Ale pewnie pony 1.5 ma inną średnicę.

Cytat:
2008-05-21 11:38:26, Legro_Sz pisze:
Ale w sklepie z cześciami do samochodu tzn taki normlany tzw "motoryzacyjny" tez maja takei katalogi

Raczej nie. Ja mam taki sklep i nigdy nie spotkałem się z takim katalogiem. Katalog podaje nr części - w tym wypadku całej rury zawierającej łącznik elastyczny

To jak będe mial czas to zawitam do mojego sklepiku i zrobie fote takiej książeczki (katalogu)