KIMOTO - to jacyś druciarze są.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie. KIMOTO to jakieś druciarstwo jest.

Kupiłem tam kiedyś czujnik paliwa do Espero. 10 razy sprawdzałem sam. Do tego sprawdzał mechanik jaki to ma być czujnik [bo są dwa typy]. Potem pojechałem, kupiłem i... doopa nie pasował bo niby był taki sam ale był inny.

Następnie kupiłem do Nubiry filtr powietrza i ramiona wycieraczek przód. Filtr powietrza był ciut za duży ale wszedł. Ramiona wycieraczek [prawe i lewe są inne] okazały się klasycznym produktem zamiennym w cenie oryginału.

Po prostu szkoda na nich czasu. Zwrot towaru jak się ma paragon teoretycznie przyjmą ale po jasny gwint jeździć dwa razy po tą samą część [kupno i zwrot] a potem jechać jeszcze raz gdzie indziej.

DRUCIARZE

ceny za to wielce ciekawe-najnizsze jakie widziałem
o jakosci sie nie wypowiem bo nigdy tam nie kupowałem.....

Ostatnio kupowalem u nich klamke - nowa w cenie uzywanych szrotow. Oprocz problemow z komunikacja mailowa (bo bralem wysylke - akurat wychodzila taniej niz jazda tam samochodem ), klamka byla ok, chociaz musialem ja troche podpilowac Ale dziala teraz bardzo ladnie. Dobrze pakuja paczki

Cytat:
2008-05-19 15:11:09, lothaar pisze:
Następnie kupiłem do Nubiry filtr powietrza...

Ja filtry i olej od zawsze kupuję w specjalizowanym sklepie z filtrami i olejami. U mnie na wsi jest taki, gdzie mają 100 mln. filtrów i 10 tys rodzajów oleju. I do złomero i do złomguny zawsze mi pasowały, a sprzedawca otwiera katalog filtrów, sprawdza rocznik i silnik i już wie jaki filtr jest poprawny. No ale to na wsi - w stolycy zapewne nie macie takich sklepów.
Zresztą na stronie filtron.pl jest autokonfigurator filtrów - podajesz auto, model, rok, silnik i w trymiga znasz nr katalogowy filtra.