| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2008-05-19 15:11:09 Tak jak w temacie. KIMOTO to jakieś druciarstwo jest.
Kupiłem tam kiedyś czujnik paliwa do Espero. 10 razy sprawdzałem sam. Do tego sprawdzał mechanik jaki to ma być czujnik [bo są dwa typy]. Potem pojechałem, kupiłem i... doopa nie pasował bo niby był taki sam ale był inny. Następnie kupiłem do Nubiry filtr powietrza i ramiona wycieraczek przód. Filtr powietrza był ciut za duży ale wszedł. Ramiona wycieraczek [prawe i lewe są inne] okazały się klasycznym produktem zamiennym w cenie oryginału. Po prostu szkoda na nich czasu. Zwrot towaru jak się ma paragon teoretycznie przyjmą ale po jasny gwint jeździć dwa razy po tą samą część [kupno i zwrot] a potem jechać jeszcze raz gdzie indziej. DRUCIARZE |
pawel12356 Daewoo Espero 1.5 16v Czerniak | 2008-05-19 22:35:51 ceny za to wielce ciekawe-najnizsze jakie widziałem
o jakosci sie nie wypowiem bo nigdy tam nie kupowałem..... |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2008-05-21 22:24:19 Ostatnio kupowalem u nich klamke - nowa w cenie uzywanych szrotow. Oprocz problemow z komunikacja mailowa (bo bralem wysylke - akurat wychodzila taniej niz jazda tam samochodem ), klamka byla ok, chociaz musialem ja troche podpilowac Ale dziala teraz bardzo ladnie. Dobrze pakuja paczki |