[s] Klatka bezpieczeństwa FSO 125p / łada

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klatka z rur bezszwowych, samoróbka, niezgodna z załącznikiem "J". Klatka wręcz pancerna- zastrzały boczne, ogólnie wytrzymała. Nie dzwoniona! Wycięta w 2 kawałkach z łady 2107.
cena 500 do uzgodnienia. Nowa u Siekierki kosztuje 1800, z tą różnicą, że homologowana.

więcej info: co_driver@poczta.fm

Mozna prosic jakies foto??

poszedł priv/mail

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

to ta pofryzjerowa?

Zdjęcia do obejrzenia pod adresem:

http://www.mujkoncik.dbv.pl/photogallery.php?album_id=3

Ponowna prośba do wszystkich zainteresowanych o kontakt poprzez mail: co_driver@poczta.fm , gdyż system wiadomości prywatnych na tym forum kuleje niczym beznogi marynarz.

[ wiadomość edytowana przez: sector dnia 2008-05-21 08:51:29 ]

.

[ wiadomość edytowana przez: sector dnia 2008-05-21 08:52:02 ]

ta to moja, niezla przebitka... tu raczej za tyle nie sprzedasz biorac pod uwage ze ja ja za 150 sprzedawalem

Wiesz, nie chciałem podawać ceny, ale jakiś nadgorliwiec niespełniony wywalił mi posta. Wklepałem, co mi pierwsze naszło, bo jak znam życie i napisałbym cena do negocjacji, to upierdliwiec znowu by wywalił temat bez pozostawienia możliwości edycji
Niemniej coś zarobić zawsze można
Pozdrawiam

regulamin jest regulaminem, dla wszystkich taki sam, więc jeśli go nie akceptujesz to nie zaglądaj tu...

Uwierz mi, że przyjemności zaglądanie tu mi nie sprawia. Ale możliwość sprzedania klatki mnie tu ściągnęła. Regulamin, regulaminem, a wyrozumiałość wyrozumiałością.... Ja już dawno przestałem się upominać o płytę z filmami, za którą zapłaciłem ze 4 lata temu, a żaden ze złodziei prowadzących wtedy stronę nie raczył nawet na mail'a odpisać... A chyba jako moderator macie wgląd do tego, ile kto postów napisał, więc jak widzisz, że zagląda ktoś po raz pierwszy, to wystarczy poprosić o przeedytowanie posta. Ale NIE! WŁADZA! do głowy uderza....

jak juz cehu napisal nikt cie tu nie prosi zebys wystawial pisal itp a to czy na forym siedzisz od wczoraj czy od kilku lat nie robi mi roznicy, regulamin jest i masz go przestrezgac, twoj post chyba ja usunolem i napisalem Ci na priv czemu, co do filmikow to glupia sprawa, ale dostawalismy duzo maili itp wiec moze sie to gdzies zapodzialo.tak czy siak przepraszamy, napisz mi na priv swoj adres lub numer konta to kase oddamy lub wyslemy plyte.
Pozdrawiam

DLA POTENCJALNYCH NABYWCóW: SPRZEDANA.

A kasę mi należną za płytę przelejcie na konto fundacji na rzecz walki ze złodziejstwem i nieuczciwością w internecie...

[ wiadomość edytowana przez: sector dnia 2008-05-26 11:27:50 ]

panu juz dziękujemy i nie zapraszamy !!!