Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | 2008-05-26 14:23:03 cześć ![]() no wiesz... przy takiej mocy ja bym nakleił tylko lepkę klubową i by mi wystarczyło ![]() więcej się nie wypowiem, bo nie wiem ![]() a co do zakupu... http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=162059&c=0&f=23 ten dział został specjalnie po to stworzony... ale raczej dotyczy "cywilnej" wersji Corolli ![]() |
![]() polakus TOYOTA DRIVER e18/mr2 w30 Ruda Śląska | 2008-05-26 20:00:27 ano power is nothing without controll. pochwal sie chlopakom na CC, duzo nie ma takich furek. btw zakup ciekawy |
![]() Tragbier TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA CE100 Sandomierz | 2008-05-26 20:19:07 Witam ![]() Z mojej strony to w takim aucie sprawdż najpierw zawieszenie bo moc jest moc a jak juz kupisz to sprawdż go przez dwa miesiące czy bedziesz potrzebował większej mocy i dopiero wtedy podejmij decyzje.Niech Moc będzie z Tobą ![]() ![]() ![]() |
barthezzz2 Olsztyn | 2008-05-26 20:27:00 po co wiecej mocy ? auto przy prawie 200KM silniku ma okolo 8.5 s do setki wiec to wcale nie tak duzo ... pytalem sie co mozna z tym zrobic bo moze cos bede chcial sobie polepszyc jesli finanse pozwola...
chcialbym sie dowiedziec od was na co zwrocic uwage przy zakupie i jakie sa najczestsze usterki jesli sie zdazaja ![]() |
barthezzz2 Olsztyn | 2008-05-26 20:30:22 obecnie mam audi a3 1.8 T i ma podobne osiagi jak corolla wiec chcialbym cos pokombinowac w corolli zeby dalo mi wiecej radosci ... |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-05-26 21:06:36
Ale Audi sie trzyma drogi a Toyoty sa lekkie i maja zawieszenia jak taczki budowlane na kazdej kaluzy plyniesz jak na lodce ![]() Przejedz sie najpierw zanim kupisz bo bedziesz mielil kolami zanim wystartujesz, a przy wiekszej mocy bedziesz mielil dluzej ![]() Najwazniejsze jednak ze do Toyot raczej niema czipow. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-05-26 21:10:02
Podobne osiagi????rozpedz sie i wez zakret kat prosty na mokrej drodze a zobaczysz jakiego drifta wytniesz na tylnej sztywnej beli ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2008-05-26 22:10:50 Z ta moca to pewnie tak kolorowo nie bedzie jak w audi ![]() A takich rolek sport to za duzo nie ma, za duzo sie nie dowiesz. Jak jestes napalony to pytaj na streetracing.pl , tam Ci wyloza wszystko jak na tacy. http://www.streetracing.pl/forum/Chce-kupic-auto-wlasnie-kupilem-auto-zaczynam-tuning-f48.html |
resti karoca Szczecin | 2008-05-27 19:52:19 jeśli corolla t sport wydaje Ci się za wolna kup po prostu cos szybszego, może Celice. Porządny tuning, który daje jakieś wyraźne efekty jak pewnie wiesz ani nie jest tani ani "łatwy". myślę, że powinieneś się zastanowić czy warto się w to bawić. inna sprawa jak ktoś potrafi, lubi, ma czas i pieniądze na takie modyfikacje. wtedy tak jak już ktoś tu pisał streetracing.pl wielu rzeczy można się tam dowiedzieć o tych sprawach. Oczywiście to tylko moje zdanie ![]() [ wiadomość edytowana przez: resti dnia 2008-05-27 19:54:41 ] |
![]() polakus TOYOTA DRIVER e18/mr2 w30 Ruda Śląska | 2008-05-27 22:54:57
swieta prawda. |