MotoNews.pl
4 1 RAJD ZIĘBICKI (213598/0)

1 RAJD ZIĘBICKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zrób sobie dzień dziecka - 1 Rajd Ziębicki!

Już w niedzielę 1 czerwca odbędzie się Konkursowa Jazda Samochodem „1 Rajd Ziębicki o Puchar Burmistrza Miasta”.

Dlaczego warto do nas przyjechać?
Nie będzie to kolejny zwyczajny KJS! Niskie wpisowe, 14 ciekawych i szybkich prób, spektakularna próba na wyłożonym kostką ziębickim Rynku, puchar publiczności za najbardziej widowiskową jazdę, krótkie dojazdówki, długie próby, wyniki na żywo, atrakcyjne nagrody rzeczowe, pokazy walk rycerskich oraz taekwondo i wiele innych atrakcji!

Wpisowe miało wynieść 90 zł, ale z okazji dnia dziecka postanowiliśmi zrobić prezent wszystkim załogom i obniżyć wpisowe do 50 zł!

Dodatkowo jeśli chcesz wystartować w naszej imprezie, możesz za darmo sprawdzić swoje auto! W piątek i sobotę przed KJSem każda załoga zgłoszona do 1 Rajdu Ziębickiego może nieodpłatnie sprawdzić stan swojego samochodu na Stacji Kontroli Pojazdów "Agrotech" w Ciepłowodach przy ulicy Kolejowej 15.

Nasza impreza ma wizę, więc można u nas zdobyć punkty do licencji.

Zapraszamy również zawodników licencjonowanych do startu w klasie Gość!
Zgłoszenia ruszyły już od 19 maja na stronie www.automobilklub.org.
W dniu zawodów zgłoszenia w biurze imprezy w Ziębickim Ośrodku Kultury przy ulicy Wojska Polskiego 10 w Ziębicach w godz. 6:30 – 8:40. Spieszcie się, ilość załóg ograniczona do 50!

Całkowita długość trasy wynosi 76 km, w tym 14 prób sportowych o łącznej długości 12,75 km.

Gdzie są Ziębice? 60 km na południe od Wrocławia, 75 km na zachód od Opola i 75 km na wschód od Wałbrzycha, więc wszędzie jest blisko!

Imprezę organizuje Automobilklub Dolny Śląsk, przy współpracy z Referatem Promocji Gminy i Integracji Europejskiej Urzędu Miejskiego oraz Ziębickim Centrum Kultury.
Patronat nad imprezą sprawują rallyonline.pl , rajdy.hoga.pl i Tygodnik Powiatowy.
Na naszej imprezie powinny się pojawić również kamery wrocławskiego oddziału TVP!

dresowóz sprzedany, w rajdówce ujebana skrzynia... został mi bosmal cabrio ?
szkoda szkoda, że nie pojade na rajdzie organizowanym w miejscowości w której sie wychowałem...

wsadz skrzynie z bosmala - proste

korci mnie co by całego zespołu napędowego nie wsadzić
wkońcu bosmal w seri 30km z ori zestawem tjunikowym z obr ale nie zrobie mu tego...

chciałem jechać, ale kasy brak w sumie bym coś uskrobał, ale mam małe inwestycje i muszę oszczędzać

Cytat:
2008-05-29 14:22:07, tabi666 pisze:
korci mnie co by całego zespołu napędowego nie wsadzić wkońcu bosmal w seri 30km z ori zestawem tjunikowym z obr ale nie zrobie mu tego...

tak? nie wiedzialem - sorry za ot - ale cos blizej co tam jest?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-05-29 22:57:35 ]

Cytat:
2008-05-29 22:57:24, jaqo pisze:
tak? nie wiedzialem - sorry za ot - ale cos blizej co tam jest? [ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-05-29 22:57:35 ]

to

dokładnie, do tego jeszcze jakiś sportowy tłumik, coś jak tekla czy wupex, napewno nie było serii.