Adres sklepu - pilne !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Niestety, ale nie mogę się doszukać w wyszukiwarce pilnie potrzebnej informacji, więc pytam tutaj:
Podobno w Katowicach jest sklep z częściami używanymi do Dełu - czy zna ktoś dokładny adres ?
Z góry dzięki za odpowiedź

Cytat:
2008-05-29 08:45:06, HenBas pisze:
Witam ! Niestety, ale nie mogę się doszukać w wyszukiwarce pilnie potrzebnej informacji, więc pytam tutaj: Podobno w Katowicach jest sklep z częściami używanymi do Dełu - czy zna ktoś dokładny adres ? Z góry dzięki za odpowiedź

KA-MI na 1-go Maja 46, ale już nie istnieje. Mieli jeszcze siedzibę w Gliwicach na Daszyńskiego 7, ale czy nadal istnieją nie mam pojęcia.

Cytat:
2008-05-29 11:12:19, Adam4302 pisze:
KA-MI na 1-go Maja 46, ale już nie istnieje. Mieli jeszcze siedzibę w Gliwicach na Daszyńskiego 7, ale czy nadal istnieją nie mam pojęcia.

mieli też swoje 2 stanowiska na giełdzie w Gliwicach...i jeśli już...to może tam ich można jesio znaleźć...

Heniu...lepi kszyknij na forumie czego szukasz...może uda siemCIpomuc ?*

*błendy som celowe coby siem zabardzo nie wychylać...t.j. nie odstawać poziomem ot coniekturyh forumowiczuf

Cytat:
2008-05-29 15:45:59, bogdan1 pisze:
...lepi kszyknij na forumie czego szukasz...może uda siemCIpomuc ?

Dzięki - na szczęście ja nie potrzebuję pomocy w tym zakresie
Ktoś z "mojego" parkingu prosił o adres sklepu z częściami-używkami, ale do Matiza ( konkretnie chodziło o jarzmo do przedniego lewego zacisku )