Rece opadaja-wzmacniacz dodaje gazu piszy w glosnikach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zamontowlaem wzmacniacz.. gdy dodaje gazu wraz z obrotami wydobywa sie z glosnikow straszliwy pisk tylko na zapalonym aucie na zgaszonym gra czysto..
juz probowalem i mase brac z innego miejsca , rozdzielalem kable w 2och progach, kable do glosnikow kupilem mega grube ,kiedys zalozylem filtr przeciwzakłuceniowy-troche pomoglo ale dalem za niego 30zl;/ wieccc jakas tandeta...
dzis bylem u elektryka powiedzial mi zebym wymienil przewody zaplonowe? co wy na to?? aa moze to wina alternatora???
dzieki za odp.

O TAKIE coś Ci chodzi? W moim przypadku okazało się, że winne było słabe radio zrobione ze słabych materiałów. Dokładnie - TAKIE.
Może wzmak jest jakiś low-endowy i dlatego piszczy :/ Możliwe też, że mogą być winne kable zasilające wzmacniacz

P.S. W sumie to trochę brakuje mi tego dźwięku. Wszyscy pytali się, czy mam założone turbo

Pozdrawiam.

no no oo taki pis mi chOdzi;/ u mnie nawet jest mocniejszy moze przez to ze mam wieksze glosniki albo sam juz nieweim;/
jesli chOdzi o radio to mam pioneera za 900zł;/ wiec mysle ze radio jest ok co do kablii to zmienilem zasilajace na mega grube czincze to samo tez mega grube aa pisk nadal jest co do wzmacniacza podpinalem kolegi i to na jego tezz piszczy wpioł do swojego auta nie piszczy moze jednak tee przewody zapłonowe?? jakies zwarcie robia??