MotoNews.pl
2 Gdzie kupić dobrą seryjną skrzynke 126p WRC (214599/0)

Gdzie kupić dobrą seryjną skrzynke 126p WRC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To co nikt mi nie pomoże i nie doradzi gdzie najlepiej udac sie w Krakowie lub okolicy po skrzynie w miare dobrą bazę pod budowe krótkiej?

po jaka cholere zakladasz nowy temat mozesz mi powiedziec? :/

a swoja droga co to za pytanie? kupujesz tam gdzie sprzedaja i sprawdzasz czy w jakim jest stanie... szrot, allegro, forum...wybacz, ale Twoje pytanie jest idiotyczne

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2008-06-15 21:03:57 ]

a cóż Ci nie pasuje chyba mi wolno. potrzebuje pilnie żeby mi ktoś pomógł. to gdzie miałem napisać do "ziarna"?

tam gdzie zalozyles poprzedni temat bo jest 10 pozycji nizej pod tym. a to mi nie pasuje, ze robisz burdel kolego

tak , napisz do ziarna

dobrze facio nie denerwój sie tylko lepiej mi momóż jestem tu nowy i nie wiedziałem o tym , i nie wiem jeszcze jakie tu obowiazują dokładnie zasady. ok

proponuje zapoznać sie z regulaminem - zajmie ci to max 3 minuty i będziesz wiedział co gdzie wolno pisac a co nie , i nie pyskuj , bo nie masz racji . facio...

skrzynie do pierda dostaniesz na każdym szrocie
na allegro
możesz dac na giełdzie ogłoszenie jak człowiek

Cytat:
[quote]
włączony 2008-06-15 21:15:00, RALLYKOT napisał:
zdupcaj cymbale

a za takie teksty to lepiej wcale nic tu nie pisz

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2008-06-15 21:24:48 ]

Ty myślisz, że ktoś Ci napisze np. "dobrą skrzynie kupisz na takim i takim szrocie na takiej i takiej ulicy bo tam zawsze mają dobre"? Chłopie! Jedziesz gdziekolwiek, patrzysz czy działa, czy Ci odpowiada i kupujesz lub nie.

Pozdrawiam i życzę miłej podróży bo temat leci w kosmos.