MotoNews.pl

Co sądzicie o Inter Cars ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze !

Z powodu 'retuszu' samochodu będę zapewne zaopatrywał się w części w tej firmie - czy miał ktoś z nią doczynienia i jakie są wrażenia ?
Kumpel który robi w Carserwisie mówi że są OK ... a co wy na to ?

www.intercars.com.pl

ja osobiście mało tam kupuję /żeby nie powiedzieć wcale /, ale znajomy mechanik ma jest w takiej sieci q-service /powiązane z IC właśnie/ i cały towar od nich bierze... nigdy nie miał żadnych problemów /czasem brał np dwie częśći i potem odwoził tą, która okazywała się niepotrzebna itp.../. raz tylko jak tam byłem, to była kłótnia, bo koleś chciał zwrócić rozpakowany przewód

osobiscie nigdy tam nie nabywalem czesci, ale sadzac po ich demo car'ze znajdujacym sie na ich stronie Toyota Supra Big Single Turbo 600KM, to chyle przed nimi czolo! jesli nie byliby dobra firma nie mieliby kasy na taka furke (ale maler zawsze bedzie lepszy)

Cytat:
2003-07-23 21:52:19, erzet_ef pisze:
osobiscie nigdy tam nie nabywalem czesci, ale sadzac po ich demo car'ze znajdujacym sie na ich stronie Toyota Supra Big Single Turbo 600KM, to chyle przed nimi czolo! jesli nie byliby dobra firma nie mieliby kasy na taka furke (ale maler zawsze bedzie lepszy)

kasę to oni mają dlatego, że to jest ogroomna firma... nie wiem czy nie międzynarodowa.. a fura należy do szefa jednego z działów (tuning i motocykle)

Cytat:
to jest ogroomna firma

przejezdzalem ostatnio kolo jednego z oddzialow IC (wyjazd na polnoc od warszawy) - widac, ze firma niezle stoi. jesli dbaja o klienta tak jak o swoj image - powinno byc bez problemow...

Dzięki za info
Trochę mnie uspokoiliscie