[p][k]PRZYJME NAGRZEWNICE DO BISA Z PANELEM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
up

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2008-06-24 22:38:13 ]
[ powód edycji: to samo co w poprzednim temacie ]

uwiez mi że nikt Ci nie da za darmo takiej nagrzewnicy bo jest wartacprzynjamniej 50zł

czy ja napisamłem za free?? miałem na mysli ze kupie

ile dajesz za komplet panel + nagrzewnica ?

no nie wiem a ile cenisz ?? z tego co sie orientuje killer 126p z panelem i wszytkimi cięgnami ogolnie komplet z panelem dał nie wiecej niż 30zł wiec moze tyle samo ?
jak coś to wal tutaj albo na meila zależy mi na czasie
[ wiadomość edytowana przez: cb_marcin dnia 2008-06-25 15:50:35 ]

[ wiadomość edytowana przez: cb_marcin dnia 2008-06-25 16:07:55 ]

nie moje to ale zapytam koleszki czy ma i ile chce jakby co

Cytat:
2008-06-25 17:53:34, GR235I3K pisze:
nie moje to ale zapytam koleszki czy ma i ile chce jakby co

not o bardzo dobrze pytaj pytaj bo naprawdemi potrzebne nigdzie nie moge dorwać wiec jak cos to na 100% biore cena do małej negocjacji

uwierz mi ze trafic nagrzewnice kpl z panelem za 30zl graniczy z cudem... u mnie na szrocie za sama nagrzewnice bez panela wolaja 100zł!! wiec szykuj sie na wydatek rzedu 50-100 za kpl

Cytat:
2008-06-25 21:14:16, cybul pisze:
uwierz mi ze trafic nagrzewnice kpl z panelem za 30zl graniczy z cudem... u mnie na szrocie za sama nagrzewnice bez panela wolaja 100zł!! wiec szykuj sie na wydatek rzedu 50-100 za kpl

no to nei wiem cybul gdzie ty masz te szroty ale jak coś to mi klient pisał wiadomosć se sklepu wysprzedaje bo leży na magazynie z wiatrakiem i ze wszystkim panelem i chciałm tyko 110zł za nową wiec wiesz ale jak coś szukamużywki bo teraz debet lekki z kasa nie chcwalac sie popatrz sobie, fajne fele w opisie z gg , mój nowy nabytek

no troche drogo krzyknal.. mi sie udalo za 30 dorwac caly kpl;] ale to po znajomosci. a czy fajne...? ja bym tego nie kupil... wole dolozyc 100-150zl i miec mattigi lub mangelsy 7 cali oryginalne.

Cytat:
2008-06-25 22:09:19, cybul pisze:
no troche drogo krzyknal.. mi sie udalo za 30 dorwac caly kpl;] ale to po znajomosci. a czy fajne...? ja bym tego nie kupil... wole dolozyc 100-150zl i miec mattigi lub mangelsy 7 cali oryginalne.

nawet o takich nie słysząłem pewnie widziałem ale po nazwie to niewiele, a ja jak na razie nie znajde a zdołam złożyć silnik i swap bedzie w tym roku jeździł to nie bede zakłądał nagrzewnicy a wezme zrobie tunel żeby z chłonicy brało, w efekcie to pare ładnychmiut aż sie termostat otworzy ale lepsze to niz nic, bynajmniej tkai jest plan ale mozę coś znajde

ja mam wntylator, nagrzewnica, apnel, przewody, cena hmm... 130

Cytat:
2008-06-27 10:29:53, tomek_inc pisze:
ja mam wntylator, nagrzewnica, apnel, przewody, cena hmm... 130

żartujesz?? stary ja za 80 zł mama komplet z panelem NOWE podkreślam NOWE!!!
to nie ma szans za tą cene, za 50 zł mam używany komplet z wężami tylko czekać musze miesiać wiec chyba jednak poczekam nie bede przepłacał

no to bierz te nowe bo to promocja jak nic myśle, że tamat wyczerpany ...

w takim razie po co ten temat?? łudziłeś się, że ktoś ci da za darmo i jeszcze podziękuje?? i po co śmiecić forum... temat na miarę Freestyle'a

cb_marcin to wez mi kup tez jeden komplet nowek. Chetnie przygarne za 80

Cytat:
2008-06-25 22:04:20, cb_marcin pisze:
...ale jak coś to mi klient pisał wiadomosć se sklepu wysprzedaje bo leży na magazynie z wiatrakiem i ze wszystkim panelem i chciałm tyko 110zł za nową ...

Zdecyduj sie... 80 czy 110

fenikficker

Cytat:
2008-06-27 19:15:31, tomek_inc pisze:
w takim razie po co ten temat?? łudziłeś się, że ktoś ci da za darmo i jeszcze podziękuje?? i po co śmiecić forum... temat na miarę Freestyle'a

człowieku czy ty rozumiesz zę ja chce kupic?? nie wziąść za free?? a co do ceny to za 110 była ze wszystkimi wężami za 80 bez weży tyle

chcesz kupic za pol free a nawet i wiecej

A teraz calkiem powaznie. Jak masz dojscie do kompletu za 80 to ja biore