GDZIE TANKOWAĆ???????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pod wpływem topicu Gadzia, postanowiłem założyć nowy temat- tu wpisujmy gdzie można lać dobre paliwo a które stacje omijać z daleka...

Ja tankuje ES95 na Statoil (AL.J.Pawła II za Philipem Morrisem) i Sej chodzi spoko chociaż jest trochę drożej niż na innych stacjach, nie mam też zastrzeżeń do stacji Orlen na rogu ul. Bulwarowej i Al. J. PawłaII

ja polecam stacje shell-a na al. pokoju nigdy nie mialem jaj z paliwem a autko chodzi bardzo dobrze

najgorsza stacja, na jakiej zatankowałem, to taka prywaciarska przy wyjeździe z krakowa na wawę /koło komisu samochodowego/. tanie paliwo, ale kupa straszna. wogóle, to gdzieś czytałem/słyszałem wypowiedź właściciela jednej z takich trefnych stacji (tam jest kilka takich rodzynków), że od publikacji tej listy, to spadły mu obroty o ponad połowę chyba i dobrze im tak ja często tankuję na bp /ul. prandoty/ - ale dość drogie paliwo tam jest, na statoilu na mogilskiej też się zdarza i generalnie nigdy nic mie się nie stało /a raczej autku/.

widynek: moze trafila ci sie stacja paliw „COALA” z listy UOKIK http://212.244.180.221/paliwa/paliwa-%20kwestionowane_21.07.html.

lista stacji spelniajacych wymogi pomoze odpowiedziec na pytanie: http://212.244.180.221/paliwa/paliwa-ok_21.07.html
gorzej jak sie skonczy paliwo, a zadnej nie bedzie w poblizu

Dopisuje się do postu Widynka . Na tej stacji przy wylocie na Wawe tankują głównie tiry , jak tam podjechałem gość patrzył na mnie dziwnie, potem zrozumiałem dlaczego. Złodzieje

niestety takie opublikowane listy i tak nie zamykają tematu, bo nie wszystkie stacje są kontrolowane....

ja tankuje na stacji Orlen na rogu ul. Bulwarowej i Al. J. PawłaII i w zasadzie jeszcze przy seryjnym silniku bylem zadowolony zobaczymy jak bedzie teraz bo jeszcze go na nowym nie zalewalem tam
aha nie polecam stacji na ul.zakliki w mydlnikach tam to jest dopiero straszne paliwo nawet przy serii silnik mi sie dlawil strasznie

NIE POLECAM prywatnej stacji na ul. Blokowej (koło torów kolejowych, okolice cmentarza w Grębałowie), tankowałem tam kiedyś (bo w miarę tanio) i żadna rewelacja, a wiem z dobrych źródeł że odstawiają tam teraz niezłą lipę...

ja tankuje a przynajmnie staram sie tylko tankować na Orlenie - pilotów koło krakchemii

Shell na Conrada kolo Renault,od roku

Cytat:
2003-07-24 12:40:09, Konrad_P pisze:
Ja tankuje ES95 na Statoil (AL.J.Pawła II za Philipem Morrisem) i Sej chodzi spoko chociaż jest trochę drożej niż na innych stacjach, nie mam też zastrzeżeń do stacji Orlen na rogu ul. Bulwarowej i Al. J. PawłaII

Tez jestem zadowolony z tych stacji choc czesciej tankuje na tej pierwszej i i jest wszystko ok.Wiec tam mozna sobie zalac

No cóż nie pozostaje mi nic innego jak zapieprzać chyba na rowerze 30km po paliwo z shella

Gadzio na rowerze zawsze lepiej niz na nogach

wczoraj w drodze na kręcioł zatankowałem na stacji SHELL wlałe oczywiście Vpower99+ i silnik stałe się bardziej elastyczny mimo tego ze mam padniętą pompę paliwa, tą stację mogę polecić, zresztą shell chyba nie ma chrzczonego paliwa ......... aż tak bardzo

Kolejna stacja która należy omijać to ARGE na Opolskiej , przegieli totalnie
Zastanawiam się jak by napiętnować tych co robią sobie takie zwały , straszyć policją nie ma sensu ...

poprostu trzeba zrobic im antyreklamę na takich buców nie ma rady, ale jak się fama rozzejdzie to chociaż minimalny procent klientów zrezygnuje z ich usługi

Cytat:
2003-08-10 00:18:26, Gadzio pisze:
poprostu trzeba zrobic im antyreklamę na takich buców nie ma rady, ale jak się fama rozzejdzie to chociaż minimalny procent klientów zrezygnuje z ich usługi

Gadzio minimalny procent?? z tego co czytałem to na tych stacjach co opublikowali po kontroli ze wala w bambuko to obroty spadaja co najmniej 35-40 % tak że to jest dobry sposób na walke z buractwem na stacjach benzynowych

nie polecam ARGE na jana pawla II obok polibudy syf totalny

Tankowałem w takim miejscu żebyście nie uwierzyli - 3 dystrybutory na terenie jakichś zakładów - Piwniczna Zdrój i co .. i auto chodzi jak ta lala !
Nowomiast widzę że ARGE wyrasta na polskiego lidera syfu benzynowego . Można jakieś hasełko reklamowe wymyślić.