Czy robil ktos juz takie cos w essim

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chcial bym zrbic takie cos w moim essim ale mam duzo obaw czy sie to uda

DarassBB robił podobnie, ale lepiej mu to wyszło niż na zdjęciu

obawiam sie ze może wyjść z tego wielka kupa

Kiepski pomysł. TV/DVD tak, ale nie w tym miejscu, zresztą widać, że to fotomontaż i to w dodatku dość kiepski. Takie coś krzyczy do ludzi za oknem: Przyjdźcie wieczorem i mnie ukradnijcie!!! No chyba, że taka jest idea montażu co by wszyscy ludzie widzieli wokoło co masz tam narzeźbione. Pozostaje więc montaż w suficie (np. osłonka przeciwsłoneczna) albo w standardowym miejscu. IMHO oczywiście.

Ja bede tez wstawial w miejsce kratek - jedyne sensowne miejsce w essim by dobrze sie ogladalo. Wstawie tam jedynie monitor,a stacja bedzie w standardowym miejscu radia,a regulacja ogrzewania/dmuchawy bedzie w miejscu schowka pod radiem.

Cytat:
2008-06-29 23:54:47, Seba pisze:
Ja bede tez wstawial w miejsce kratek - jedyne sensowne miejsce w essim by dobrze sie ogladalo. Wstawie tam jedynie monitor,a stacja bedzie w standardowym miejscu radia,a regulacja ogrzewania/dmuchawy bedzie w miejscu schowka pod radiem.

tak tez mniej wiecej ma DarasBB zrobione ...

ja planuje takie coś

Ja w swoim essim wstawiłem JVC AVX 44 kameleon i uważam ze jest to dobre rozwiazanie bo ma wbudowany w panelu 4calowy wyswietlacz i lepszym rozwiazaniem jest zewnetrzny LCD

a mnie zawsze zastanowiało, jak to możliwe, żeby jeździć autem i jednocześnie oglądać TV...no chyba, że się stoi dużo w korku, ale to wtedy niepotrzebne auto...

Cytat:
2008-06-30 09:13:11, surec pisze:
a mnie zawsze zastanowiało, jak to możliwe, żeby jeździć autem i jednocześnie oglądać TV...no chyba, że się stoi dużo w korku, ale to wtedy niepotrzebne auto...

Jak na święta BN jechałem z IRL do PL to w trasie trzy filmy obejżałem. Jedyny problem jaki napotkałem to taki, że w pewnym momencie przydławiło mi silnik... Myślę sobie "Co do jasnej..." Patrzę na zegary a tu wachy w zbiorniku nie ma .

Cytat:
2008-06-30 09:13:11, surec pisze:

a mozliwe i to bardzo a nawet na drodze dwupasmowej

zapytacie gdzie????

obwodnica krakowa, wyjazd ze strony poludniowo-wschodniej w strone wroclawia -> czyli objazd calej obwodnicy do balic ( I bramka) w rekordowym czasie 2 godzin ( jakos tak bo to bylo ponad rok temu )

miałem dvd + 2 monitor 7" jeden przed pasarzerem tam gdzie poduszka pow. drugi w zagłówku, i w nocy jak monitor włączony był to nic na drodze nie było widać, a co najlepsze jak zostawiłem auto na 5min. na parkingu we wrocławiu to poszłem w koszty sprzętu i szyby

Cytat:
2008-06-29 23:40:21, R_O_Y pisze:
Kiepski pomysł. TV/DVD tak, ale nie w tym miejscu, zresztą widać, że to fotomontaż i to w dodatku dość kiepski. Takie coś krzyczy do ludzi za oknem: Przyjdźcie wieczorem i mnie ukradnijcie!!! No chyba, że taka jest idea montażu co by wszyscy ludzie widzieli wokoło co masz tam narzeźbione. Pozostaje więc montaż w suficie (np. osłonka przeciwsłoneczna) albo w standardowym miejscu. IMHO oczywiście.

tak to fotomontaz wykonany w paint raz dwa po prostu tylko tak bez zadnych wiekdzych staran to robilem zeby pokazac o co mi biega pozdro

Zbadaj wymiaru czy sprzet zmiesci sie w miejsce nawiewu bo to
najprostrzy sposób i z doswiadczenia wiem ze wszystko da sie
zrobic problem w tym czy straczy ci wytrwalosci jak bedziesz
robil to sam pozdro

[ wiadomość edytowana przez: iglaxr3i dnia 2008-07-03 18:51:59 ]