Panowie jaja z krótka skrzynką od kałuży

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam . jajcenta i oczekuje pomocy. kupiłem króyką 3,4 od kałuzy i okazuje sie że 3 jest 4 dziesiątki mm za grube i synchronizator nie siada ,widać to na oko. może ktos spotkał sie z takim problemem prosze o porade.. niewiem czy to reklamować ,podobno u kałuzy nie ciekawie(tak tylko słyszałem) pozdrawiam prosze o pomoc

Z moją 3,4 bylo identycznie. Jak poskrecalem to sie krecic nie chciala. Sposób - stary synchronizator i pasta do docierania zaworów

tytuł woła o pomste do moda...

pnie dyrektorze ,profesorze tabi666 jajserdeczniej przepraszam za ten tytuł, więcej sie to nie powtórzy.

zgodzę sie z tym jeffrey , i dzięki za porade ale to jest troszke za dużo bo aż prawie 0.5mm ,dokładnie 0.40mm.To są normalnie danteńskie sceny ze skrzynią za tyle kasiory. pozdrawiam
ps. jeśli ktos moze mi jeszcze jakoś pomóc to bardzo prosze a jeśli nie to zamykamy temat. dzieki

Ej ziomek Ty jezdzisz byłym malcem od Mrozka i Słowika ???Nie wierze że on jeszcze pomyka...budowałem go parę lat temu hee

zlozylem w zyciu pare skrzyn ,ale nie kumam o co biega ,synchronizator na stozku nie siada czy jak :/

[quote]
2008-07-01 19:02:53, Barti125pGRT pisze:
Ej ziomek Ty jezdzisz byłym malcem od Mrozka i Słowika ???Nie wierze że on jeszcze pomyka...budowałem go parę lat temu hee

Być może tak poprostu go kupiłem i budowałem od nowa. pozdrawiam

tak synchronizator nie siada na stożku tryba od 3 jest o 4 dziesiąte mm za gruby. widać to na oko porównując z fabrycznym trybem. 4 siadła elegancko a 3 sie blokuje przy skręcaniu.

u mnie górny brzeg synchronizatora był tak z 1 mm wyzej niz stożek na trybie, i tez wlasnie na 3 biegu na 4 był ok. Targałem tą pastą chyba z godzine. złożyłem do kupy i było git, ale po jakims czasie zaczeła zgrzytać trójka. Wymienilem wszystkie synchronizatory na nowe i od poł roku nic sie nie dzieje. jak co to dzwon do kałuży, niech powie co masz z tym zrobić, albo niech Ci wymieni

taki mam zamiar ale do niego teraz sie dodzwonić to graniczy z cudem. niewiem co tam znim jest zgrane. jak mu wyśle to niewiadomo kiedy mi odeśle albo czy wogule odeśle, a tu 03.08.2008 w Dobczycach sie zbliża. chyba zawioze gdzies do szlifierza

kurde facet zainstaluj sobie firefox'a bo piszesz z takimi literówkami że czytałem 5 razy aby cokolwiek skumać.

Oj z kałużą to sporo osób przygód miało... praktycznie każdy potem musiał poprawiać i nie ważne czy to maluch czy CC czy coś innego, zawsze coś nie grało Takie buble to są chyba tam w cenie

a może ktoś wie gdzie w Krakowie albo okolicach można by tego tryba poprawić , wzorując sie na fabrycznym wyciągniętym z tej właśnie skrzyni którą składam?

Mój sponsor ci to może zrobić podrzuć to do mnie i ci załatwie mój tel. 501 044 848

ok. kopi jutro do Ciebie zadzwonie. pozdrawiam

A ma ktoś może inny nr. do Kałuży niż 505315651 ?
Bo pod tym nr. nikt od środy nie odbiera. A może ktoś mieszka w pobliżu i podszedł by do pana Kałuży i zapytał czy nie zmienił nr. albo nie poleciał na Hawaje

Nie zmienił numeru i nie od środy ciężko sie do niego dodzwonic

ja mam ten sam numer i bardzo żałuje że sie do niego dodzwoniłem jakiś miesiąc temu ,a teraz juz nie odbiera. niezła firma ten kałuża

Dzisiaj w końcu odebrał ale niestety nie ucieszył mnie za bardzo wałki 555 będą dopiero za miesiąc.