MotoNews.pl
10 [s]filtry powietrza, lejki weber IDF/DCOE Dellorto DHLA/DRLA (215540/53)

[s]filtry powietrza, lejki weber IDF/DCOE Dellorto DHLA/DRLA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam na zbyciu komplet lejków z weberow IDF44 oraz filtry powietrza z nich (z tego co wiem pasują też na DCOE - bede to jeszcze sprawdzał. Stan lejków BDB, filtrów dobry (wykwity rdzy na chromie i jednej podstawie i lekko zwichrowane wkłady, ale nie uszkodzone)

fotka1

fotka2

na pierwszym zdjęciu filtry jeszcze na gaźnikach. Cena 400 zł. za komplet. tel 886-877-930 gg 7550149, lub PW. Mogę też sprzedać oddzielnie

daj znać jak będziesz wiedział czy leje pasują do DCOE, jak tak to jestem zainteresowany

jak tylko dotra do mnie DCOE 45 i 48 to sprawdze. albo zmierz rozstaw śrub na gaźnikach u mnie na lejkach otwory (środki otworów) są oddalone od siebie o ok 65 mm. Pozdrawiam. Wysokosć filtrów ok 85mm.

hej
sprawidzłem w 40 dcoe odstęp po skosie między osiami szpilek montażowych jest 65mm
także mów ile $$ za lejki
i jak mozesz wlep foto

zdjęcia lejków na IDF-ach 44 widać na zdjęciu2. Chyba ze potrzebujesz dokładniejszych zdjęć? za zestaw lejków z filtrami wołam 400 to za lejki w takim razie 200. Pozdrawiam.

pewnie nie chcesz tego rozpalcelować?? potrzebuję tylko na jeden gaźnior

jesi troche poczekasz i nie będzie kupca na komplet to sie zastanowimy, bo bede miał jeden Dellotro DHLA 45 tyle ze troszke za mała ta trąbaka na to ale pomyslimy . Albo spróbujesz sprzedać te 2 sztuki które Ci zostaną.

hej,

i jak wygląda sprawa? bo pilnie potrzebuję lejków i filtra ewentualnie
daj znać proszę

pzdr

w czwartek gość chyba weźmie 2 lejki lub filtr bez lejków - wiec sie zgadajmy w piątek. Pozdrawiam, a co do filtra też bedzie jasne w czwartek

ok to w razie co trzym to dla mnie
pzdr