| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-07-04 16:51:11 Nie wiem, czy był taki pościk, czy jak. Jeśli był to pokierujcie. Mianowicie chodzi mi o wiatrak chłodnicy. Po wyjęciu kluczyka przestaje działać... Ja wiem, że to fabrycznie ale, czy da się jakoś zrobić, by on chłodził, aż do momentu wychłodzenia się płynu, czy musi zostać jak jest... |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-07-04 17:31:03 Co zyskam ??? Będę pewien, że działa
Tak na poważnie myślałem o tym, by nie samemu go włączać tylko on sam jak do tej pory i się wyłączał sam po czasie w jakim ochłodzi silnik. Jeśli nie ma to sensu to ok. Nie będę sobie tym głowy zawracał ![]() |
nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2008-07-04 17:56:13 |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-07-04 17:57:47 Fotek nie widzę ale w domku zobacze i czemu nie. Postaram się wykorzystać Twój Patent. |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-07-04 18:12:50 Tylko w pracy nie widzę. W domu tak. Poszło na priva mój e-mail. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-07-04 19:46:16
Też radość przeżywałem jak gadającego kompa w złomgunie usłyszałem. A potem było tylko ku*wowanie na niego, w stylu "Czego on ku*wa chce... aha... ręcznego nie spuściłem... aha postojówka się spaliła... co on gada... replay... replay... ktoś nie domknął tylnych lewych drzwi... kur*wa tego nie rozumiem... replay... replay... nagram na komórkę i sprawdzę... a już wiem... maski nie domknąłem". I tak wk*rwiająca żółta kontrolka SERV bo się postojówka spaliła. W złomero nawet nie wiem, czy kiedykolwiek świeciły i jakie były. |
nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2008-07-04 21:56:04 Jak ojciec za komuny mial 125p i się jemu bez przerwy paliła kontrolka rezerwy ...to był szczęsliwy jak się przepaliła.
To weź tą Twoją od SERW odłącz, od gadającego komputera odetnij kable ...i będzie spokój |