Witam. Otoz juz od dluzszego czasu mam dziwny problem podczas hamowania... Przy hamowaniu hamlce dudnia tak dziwnie hmm tak jakby nierownomienie hamowlay tylko jakby o cos tarlo no niewiem jak to opisac ale to takie no dudnienie i przy malej predkosci ( 10-20km/h ) jak hamuje to tego tak nie slychac praktycznie ale juz przy wiekszych slychac to bardziej a najgorzej juz jak auto jest bardzo rozpedzone i to dudnie jak by tak czuc na pedale... I niewiem co moze byc grane choc jeszcze do tego nie zagladalem ale mam zamiar sie za to wziasc tylko pewnie znowu bedzie filozofia zgadnac co to jest... No chyba ze wy macie jakies pomysly alboo propozycje... Czyzby klocki, nierowne tarcze ? niewiem ehh... Z Gory Dzieki za porady.
[ wiadomość edytowana przez: pcmaniaki dnia 2008-07-05 12:39:37 ]

a jezeli chodzi o bebny to hmm chcialem sie zanie zabrac ale nie zabardzo je dam rady zdjac bo najepierw czeba wykrecic te szpilki ktore sa wkrecone do bebna i ktore go trzymaja a one sa u mnie tak obrobione ze praktycznie sa okragle i niewiem jak to teraz mam wykrecic ;/ a inaczej bebna nie zdejme...