[s] Dystanse stalowe 4x98 20mm p.c.58 4szt.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule.nowe,nigdy nie zakładane.

150zł.

kontakt:
tel.606-645-698
gg 6002938

odbior najlepiej osobisty w Rudzie Śląskiej lub okolicy.

[ wiadomość edytowana przez: rwdrally dnia 2008-07-22 21:38:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: rwdrally dnia 2008-07-22 21:46:33 ]

klepie , nie dla mnie więc będę się na prv odzywał co i jak

jka by kaza rezygnował ja biore bankowo

droga wolna ja odpuszczam

dzieki za info w takim razie poszeł priv

jak cos to tez sie pisze na nie, moge odebrac osobiscie ;]

wiec żęby było jasne napisałem do właściciela o to by trzymał dla mnie do końca tygodnia czyli do 3 sierpnia , jak wezme wypłate i nie bedzie zadnych innych nagłych wydatków biore je na 100000% lecz nie chce ręczyć za pracodawce, jak cos do niedzieli dam napewno znać

dobra wysupłałem kase i nie bedziesz musiał czekać powied zmi tylkoile przesyłka bedzie kosztowałai daj na priv dane to wpłace kase i biore dystki

[ wiadomość edytowana przez: cb_marcin dnia 2008-07-27 21:00:36 ]

no wiec że tak powiem wyręcze założyciela wątku, dela ubity, kase jutro wpłacam, interes dogadany, wątek do usunięcia :p

kolego nie chciałbym być namolny ale jak widziałem zablokowali ci konto na allegro ,to po raz, dwa ze ja już wpłaciłem kase za dystanse, trzy czekma na wiadomość o tym czy kasa doszła i dlaczego blokneli ci konto na allegro, jak możesz to na kom

[ wiadomość edytowana przez: cb_marcin dnia 2008-08-06 21:33:15 ]

no wiec kolego jak jest kasa to sa dystanse. proste.
najpierw walisz sciemy ze kasa od razu.potem ze za tydzien a w rezultacie i tak czekalem dluzej o co nie robilem pratensji w przeciwienstwie do ciebie.

jutro sprawdze czy kasa jest na koncie bo dzisiaj nie bylo wiec spokojnie.

jak zwykle dym w wykonaniu trolla

nie tyle dym co poprostu zwykłe zapytanie,

przecież proste czemu mu konto zablokowali , bo wałki robił i dystanse te same sprzedawał kilka razy , teraz ty dałeś się złapać

jak na raie sprawa dogadana , paczka podobno wysłana, a ze ja wierze ludziom moze zbyt często to fakt, ale jak coś czekam na paczke w poniedizałek bo tak przyjsć powinna