[br]126p 899spi rajdówka na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Więc tak:

-Silnik 899cm kompletny z osprzętem, kompem wiązką, pompą paliwa, gotowy do odpalenie 500zł
-4xbilstein przejechane na nim były 3 kjsy, przód był nowy tył po regeneracji 600zł
-belka mocująca silnik na poduszkach od 125p 80zł
-flansza alu 80zł
-piasty z heblami tarczowymi od cc, ze szpilkami od Krzych00, z wężami gumowymi i miedzianymi przystosowanymi pod pompe z malucha 200zł
-kubełki bimarcoC stan bdb 300zł
-kierownica 32cm skorzana z długą nabą 100zł
-węże gumowe przez cale auto 50zł
-nagrzewnica bis 50zł
-magiel bis był kupiony nowy przelatane z 9 kjsów (nie ma luzów) + kardan z bisa 100zł
-komplet alu 13 5,5cala z cc 250zł, na felgach 2 sliki jeszcze troche pojezdza
-lekkie klapy z laminatu tylne po 50zł za szt
-przednia klapa z laminatu 40zł
-obrotomierz autogauge chrom z shiftlightem 50zł
-buda z papierami na 899 z waznym oc jescze z 5 miesiecy 100zł
-silnik 899 po zatarciu, glowica z robionymi kanalami, planowana zawory od paradowskich, przejechane 3tys od kapitalki 200zł
-Klatka 250zł
jest jescze sporo innych dupereli których teraz nie pamietam wiec jak ktos cos chce to pisc

zdjęcia niebawem

[ wiadomość edytowana przez: Golab82 dnia 2008-07-24 18:17:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: Golab82 dnia 2008-07-24 18:19:29 ]

Klepie laminat przód i tył. proszę fotki.

jeżeli napisałeś że klapy z laminatu to też się pisze na jedną w kolejce no i klateczke fotki ..

zainteresowany jestem klatką i wężami, zwłaszcza klatką - i to mocno

Ja chciałbym obrotomierz autogauge chrom z shiftlightem Prosze o fotki

przyklepuje bimarco tylko jakies foto

prosze o foty na meila -obrotomierz autogauge chrom z shiftlightem 50zł
jestem bardzo zainteresowany

Cytat:
2008-07-24 18:16:46, Golab82 pisze:
kierownica 32cm skorzana z długą nabą 100z
Klatka 250zł jest jescze sporo innych dupereli których teraz nie pamietam wiec jak ktos cos chce to pisc zdjęcia niebawem [ wiadomość edytowana przez: Golab82 dnia 2008-07-24 18:17:15 ] [ wiadomość edytowana przez: Golab82 dnia 2008-07-24 18:19:29 ]

Witam,
zainteresowany jestem kierownicą i klatką, jeżeli poprzednie zamówienia nie wypalą. Bardzo proszę o fotki na maila Moje gg to 1482755. Również jestem zaintereseowany zawieszeniem tyłu - Billstein itd itp.
Proszę o info. djwheele@interia.pl

Jestem chętny na przedni bilstein - jakie nastawy?

Ta jakby 8ball nie wzioł kubełków to ja następny w kolejce

Panowie z pytaniami na priv a z rezerwacją tutaj bo mi sie juz zaczyna jeb4c co kto chce i kiedy mi priva wysylal. Samochod zaczne rozbierac jak sie uzbieraja Chetni na graty za 1.7tys. Z jakimiś wiekszymi gratami pierwszeństwo maja ci co przyjada ponie osobiscie.

no to dla mnie

BILLE TYL + sprezyny
KIEROWNICA + naba
KLATKA - jezeli jest skrecana bo za bardzo nei wiem czym ja przewiezc a jestem chetny a do lodzi jej nie przeniose recznie

klatka moja akysz od niej

Mój jest obrotomierz i piasty z heblami tarczowymi od cc, ze szpilkami od Krzych00, z wężami gumowymi i miedzianymi przystosowanymi pod pompe z malucha i ewentualnie kubełeki jak się zwolni chętny

Klatka i Biała klapa laminat tył, sprzedane dla GR235I3K

[ wiadomość edytowana przez: Golab82 dnia 2008-07-25 17:28:10 ]

bilki, poki co sa zarezerwowane 4szt tylko nie mam czasu teraz sprawdzac dla kogo

następny wkolejce po nagrzewnice i węże gumowe

Jeśli kubły nadal są to jestem zainteresowany! Wstepnie klepię!

Jaką masz pompę paliwa i wiela za nią $$?