MotoNews.pl
3 Regeneracja mostu. BMW E30 1.6 1990 (217393/0)

Regeneracja mostu. BMW E30 1.6 1990

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam taki mały problem otóż mam możliwość kupna dość fajnej Bemki (E30 1.6 sedan rok 1990) tylko jest małe ''ale'' tylni most nadaje się tylko i wyłącznie do regeneracji. Kolega mi mówił że w Krakowie jest ponoć jakaś solidna firma która zajmuje się tego typu naprawami, byłbym bardzo wdzięczny jeżeli któryś z kolegów z forum poda mi namiary na tą firmę.( Niestety wiem tylko że ta firma mieści się w Krakowie i to wszystko ).

Pozdrawiam i czekam na jakąś pomoc z góry wielkie dzięki

A może ktoś z was zna taką firmę ale mieszczącą się w jakimiś inny mieście np: Katowice,Gliwice....itd

LUDZIE POMÓŻCIE!!!!

Witam, pracowalem przez 4 lata w prywatnej firmie specjalizujacej sie min. w regeneracji tylnich mostow. Szef bral na warsztat wszystko (omega, mercedes, jeep, land rover) nie chcial nigdy brac bmw na warsztat, twierdzil, ze te mosty powinny wytrzymac ponad 300000 km spokojnie, ale po tym przebiegu lepiej i latwiej kupic most uzywany niz regenerowac. Po prostu czesci w nim sa bardzo precyzyjnie spasowane...

Też sądzę, że lepiej przełożyć używany, tylko problem jak wybrać dobry.

Akurat nie o to mi chodziło ale mimo wszystko dzięki serdeczne za szczere chęci.

Jakbyś był blisko Gorzowa Wlpk to ja mam tam rozbite E30 i akurat tylny most jeszcze jest i mógłbym za niewielką kasę sprzedać. Niestety musiałbyś osobiście bo autko stoi u kolegi.