Jak, czym i gdzie zwiekszyc moc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam renault clio2 rok 2000 poj 1,2 RT instalacja LPG SEQUENT mysle o zwiekszeniu mocy ...wiem wiem jak chce mocy to mam sobie kupic odpowiednią bryczke albo przełączyc na benzyne Chce zacząć od chip-a na czujnik ITA Jesli zyskam pare koni dosłownie pare czy odczuje to w czasie jazdy? Czy warto kombinowac? jade na urlop czy mam zakładac chipa czy auto nie zwariuje gdzies na trasie?

moze jeszcze magnetyzer +20%, świece brisk+20%. stozkowy filter +20%. tlumik przelotowy koniecznie basowy +20 % i juz bedzie 80 % przyrostu mocy.

Cytat:
2008-08-06 11:07:29, boczek40 pisze:
witam renault clio2 rok 2000 poj 1,2 RT instalacja LPG SEQUENT mysle o zwiekszeniu mocy ...wiem wiem jak chce mocy to mam sobie kupic odpowiednią bryczke albo przełączyc na benzyne Chce zacząć od chip-a na czujnik ITA Jesli zyskam pare koni dosłownie pare czy odczuje to w czasie jazdy? Czy warto kombinowac? jade na urlop czy mam zakładac chipa czy auto nie zwariuje gdzies na trasie?

Cytat:
2008-08-07 07:53:30, croma1 pisze:
moze jeszcze magnetyzer +20%, świece brisk+20%. stozkowy filter +20%. tlumik przelotowy koniecznie basowy +20 % i juz bedzie 80 % przyrostu mocy.

croma - ciekawe czy w innych dziedzinach jestes tez taki jastrząb... ze Zdroju? myslałem ze na forum beda porady i fachowcy a tu komik mi sie trafił Zmien ksywke na Palikot LPG To ze sie nie znam nie upowaznia cie do robienia sobie jaj Popisuj sie wsród fachowców i nie stój tak blisko wydechu Mama ci nie mówiła ze milczenie jest złotem? Jak widzisztez tez umie byc złosliwy ale co to dało? Tyle ze juz nie bede pytał a ty dalej błyszczał na forum

Rezystor wpięty w obwód czujnika temperatury, to nie jest chip.

Zamontuj sobie podtlenek azotu i będziesz miał moc, ot wsio....

witam panie boczek.
Super z tym Palikotem albo z malej litery palikotem. PO prostu to nie jest auto do jakichkolwiek przeróbek elektronicznych albo mechanicznych bez wydatku kilkudziesieciu tyś. zł. Za 20 zl. tego nie zrobisz i nigdy tego nie odczujesz.
w
Wystarczy o niego dbać z wymianami filtra . stosować dobre oleje a najlepiej MOTUL. dbać o inst. WN. a nie bedziesz potrzebował żadnych ulepszaczy z allegro.