Fiat 126p rocznik 74!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj uslyszalem taka informacje: sasiad dziadka ma malucha 29-letniego !!! Chce go zezlomowac, ale pomyslalem sobie ze moze ktos z was by mial chrapke na (chyba) najstarszego malczana na chodzie w Polsce!?

A jaki jest jego stan ? Dokladnie chodzi mi o bude...
pozdrawiam

to moze niech go nie oddaje na złomowanie tylko jak stan jest jeszcze nie agonalny to mozna by gpo było porobic na klasyka my sie nim zaopiekujemy

jeśli cena była by przystepna to ja się piszę bo szukam jak najstarszego maluszka.. Jestem z jaworzna wiec do katowic moge podjechac w kazdej chwili...

Dziadek bedzie z kolesiem gadal jutro, moze pojutrze. Mysle ze by chetnie go sprzedal w "fachowe i opiekuncze" rece, bo za oddanie na zlom chyba by musial wiecej zaplacic. Jak tylko cos bedzie wiadomo to dam znac. Aha, co do jego stanu to go nie widzialem, ale koles nim jezdzi.

Moj ma tez chyba 74... musialbym sprawdzic dokladnie

ja bym go może łyknoł ale jaka cena ???

No właśnie jaka cena ? Może ja też będe zainteresowany Będą części do mojego albo drugi malacz poprostu

widze ze zapowiada się mała rywalizacja o niego

Ale ja jestem z Gliwice wiec szybciej dojade P

niebadź taki pewny autostrada do katowic mam 15 minut....

ale bede szybszy od Damiana

mało ci jeden taki stary malacz u mnie też jest pare takich (tzn sprzed 1977) ale stan to tragedia... dlatego sie zanie nie biore..

A moj jest calkiem ladniutki... coprawda blacharke trza bedzie zrobic ale ogolnie to stan cudo No i wszytsko oryginalne jak z fabryki,zadnych przerobek

a ja jestem z Krakowa i byłem pierwszy....
trza było sobie wczesnie wstać i przeczytać posta

Kupiles go ?

może i wstałes pierwszy ale masz dalej do katowic

No i co w związku z tym ? Ja jechałem po samochod do szczecina to i do Katowic pojade.

aleście są niewystarczy wam jeden fiacik...

Wy sie tu kłucicie a ja pojadę i go zabiorę!! Jak ktoś chce to niech bierze a nie sie przekomarza, że weźmie go pierwszy!! Prawde mówiącokazało by sie, ze ja z Gdańska szybciej bym po niego przyjechał niz ktoryś z Was z niedalekich okolic!!