[S] UWAGA!!! S-Coupe 93r - części prawie po cenie złomu!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

mam drzwi, boczną szybe prawą chyba klape tylnią, światła tył, zdeżak tył i wogóle wszystko od deski rozdzielczej w tył ;]

szyby tylnie oddam po 5 zł jak ktoś sobie je wyciągnie

od przodu mam całe piasty kół z przegubami itp, ale nie bede rozbierał na drobnice, mogę ewentualnie coś wyciąć ;]

praktycznie całe wnętrze jest (deska, kierownica, maglownica, kolumna kierownicy licznik, przełączniki, przekaźniki, nagrzewnica)

nioe ma silnika!! maski świateł przednich itp!!! wiedz nie dzwonić i nie pytać sie oto

naprawde za grosze

przykład cen, deska rozdzielcza 30zł, licznik 40zł, drzwi po 40zł za sztuke, klapa tylnia z odblaskami bez spoilera 40zł, kierownica 10zł, kolumna kierownicy 30zł, maglownica 35zł ;]

ceny jaknajbardziej wyssane z palca bez zastanowienia, najlepiej pisz co potrzebujesz a cene za całość dostaniesz;]

mile widziany odbiór osobisty!!

wszystkie czesci dostepne koło Kalisza i Ostrowa Wielkopolskiego!!!

auto nie było bite!!!!! poprostu poszło na części bo tłoki mu bokiem wyszły kakieś 2 lata temu i tak "rozgrabiony" stoi i mi miejsce w garazu zajmuje

podłurznice przednie tez już są sprzedane

dzwońcie!! 667 - 237 - 112

lub email: turbo87@wp.pl

biore pod uwagę wystawianie na allegro i wysyłke ale to juz inne koszta

OFERTA WAZNA MAX 2 TYGODNIE, pozniej wywoże wszystko na złom i itak troche zarobie

a i bym zapomniał, jest to wersja PO LIFCIE BEZ TURBO (plastili w kolorze nadwozia, światła z tyłu bez dziwnych pasków)

[ wiadomość edytowana przez: Turbus dnia 2008-08-14 08:51:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: Turbus dnia 2008-08-14 09:14:33 ]

Jaka cena za końcowy tłumik i w jakim jest stanie?

Nowe forum http://forum.hyundaifanklub.pl

stanu tłumika to szczeze nie znam ale jaki by nie był to 20zł ;] wiem tylko ze samochód do końca na nim jeździł, aż mu oleju w silniku brakło a własciciel tego nie sprawdzał ;] więdz było boom

heh tak wyszło ze nie miałem czasu wywieź go na złom wiedz odświerze jeszcze ;] Ostatnie jego dni!! jak coś potrzebujecie to się śpieszcie!!!! ;]

i teraz preferuje kontakt telefoniczny 667 237 112