OT: Wezwania do zapłaty z TPSA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sorry za Off Topic, ale muszę Was zapytać czy dostaliście ostatnio niesłuszne wezwania do zapłaty z TPSA. Ja dostałem 3 wezwania dot. posiadanych 3 linii tel. Powołują się na rachunki z grudnia, lutego, marca i kwietnia. Sprawdziłem - wszystkie były zapłacone na bieżąco. Teraz nawet nie mogę się dodzwonić na ten ich magiczny nr 9576, żeby wyjaśnić sprawę.

Czy Wy też tak maicie?

Dodzwoniłem sie, ale niczego nie wyjaśniełem kazali mi faksować wyciągi bankowe. Panienka powiedziała, ze telefony ma zajęte bo cała Polska dostała wezwania i ludziska dzwonia na potege.

Ja też dostałem ale nie zapłaciłem rachunku heeeeeeee

Witam
Mnóstwo ludzi dostało wezwania do zapłaty karnych odsetek za opóźnienia w opłacaniu rachunków. Ja dostałem odsetka za październik 2002 i to norma. Widać dużo czasu zajęło im uporządkowanie swoich spraw. Aż się boję jak dostanę odsetki za niezapłacone rachunki NOMu. To już z dwa latamija jak je nabiłem....

Nie wiem, czy ogladalisnie jakies 3 tyg temu wiadomosci, w ktorych telekomunikacja oglaszala, ze z powodu jakiegos zamieszania w systemie widykacji abonentow, komputer omylkowo wyslal do parotysieczniej rzeszy odbiorcow wezwania do zaplaty rachunkow juz oplaconych . Rzecznik prasowy tpsa powiedzial, ze ci kiljeci, ktorzy terminowo oplacali rachunki moga z czystym sumieniem wyrzucic to do kosza. Oczywiscie w mniej komfortowej sytuacj sa odbiorcy z zaleglosciami ....Ot to nasza tepsa dziadostwo i tyle...
Pozdro....