| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kamil76 Sympatyk FEFK Citroen C4 Grand Pic ... Ostróda | 2008-08-18 22:21:52
Może już czas pomyśleć o wymianie przewodów i świec ,sam kiedyś pisałeś ,że ich czas już minął .Po tylu "fachowych" wątkach załamują mnie takie Twoje pytania . |
kamil76 Sympatyk FEFK Citroen C4 Grand Pic ... Ostróda | 2008-08-18 23:11:43
To ja Ci tłumacze z naszego na Twoje STRZAŁ = PRZEWODY nie ma znaczenia ,że to PB .Po prostu masz je w takim tragicznym stanie ,że to one ciebie mają gdzieś |
kamil76 Sympatyk FEFK Citroen C4 Grand Pic ... Ostróda | 2008-08-18 23:13:53 A z tym przerywaniem to jest cytat Twojego wątku ,więc się nie unoś chłopcze |
Remarq Sympatyk FEFK BMW e36/ Ford MDO II Brodnica | 2008-08-18 23:46:27
Poprostu jasno formułuj pytanie. Najprostsza odpowiedź brzmi niewłaściwa praca układu zapłonowego. .Prawdopodobie zaznaczam prawdopodobnie bo skąd mamy wiedzieś skoro nas tam nie było ale nagromadziło sie ża duzo paliwa które zostało później zdetonowane kiedy na świecy pojawiła się iskra. Nie rozumie pytania co mogło tak strzelić, bo przecież dźwięk został wytworzony przez wystrzał spalającego się paliwa. Pisząc co domyślam sie że miałeś na myśli konkretną część układu dolotowego lub wydechu, ale powtarzam jeśli zadzyło ci sie to raz to naprawde nikt nie powie ci gdzie to było słychać i dlaczego. PS To tylko moja rada dla Ciebie, więcej dystansu do siebie. I kiedy pytasz słuchaj a nie krzycz. Jeśli ktos zadaje ci pytanie pogłębiające to po to by pomóc a nie wyśmiać. zobacz klik na tym forum także napisałeś że masz dość tego miejsca... a przeciez oni tylko ci odpowiadali. Jeśli wychodzisz do ludzi z takim podejściem, to w zamian otrzymujesz to samo.W życiu najważniejsze jest porozumienie a nie postawienie za wszelką cene na swoim. Zaznaczam moim zamiarem nie jest toczenie z Tobą walki lecz zwróciłem ci uwage na mały problem.Potraktuj to jako rade a nie obelge. Pozdro |
FAROW Sympatyk FEFK Chorzów | 2008-08-19 11:01:11 A ja dodam że to wstyd żeby RS200 jechało za poldem golfem albo Calibrą i to jeszcze zagazowanymi ![]() |