Forumowe CB-Radio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mobilki, mam prośbę do Was- czy na drodzę Częstochowa- Łódź, Łódź- Włocławek są jakieś reomnty, przez co korki? A przez są Łódź da się fajnie przejechać?
A żeby przebić się z Łodzi na Włocławek, to trzeba się kierować drogowskazami na Gdańsk? Czyli cały czas potem ulicą Włókniarzy?
Z góy dzięki za pomoc!
Pozdrawiam!

Ale z ciebie herbatnik
Mamy osobny dział na CB a o drogę to np. zumi.pl (planowanie i pokazane remonty) lub na wuwuwu Generalnej Dyrekcji Dróg i Autostrad

Właź na drzewo i dojrzewaj z owocami

Cytat:
2008-08-19 20:33:38, krzychu_ch pisze:
Ale z ciebie herbatnik Mamy osobny dział na CB a o drogę to np. zumi.pl (planowanie i pokazane remonty) lub na wuwuwu Generalnej Dyrekcji Dróg i Autostrad Właź na drzewo i dojrzewaj z owocami

Mistrzu, teoria teorią, ale co praktyka to praktyka. Poza tym mam tam też kilka pytań "taktycznych" jakbyś chciał zauważyć.

Cytat:
2008-08-19 20:44:41, Esperynek pisze:
Mistrzu, teoria teorią, ale co praktyka to praktyka. Poza tym mam tam też kilka pytań "taktycznych" jakbyś chciał zauważyć.

Miszczu, to się wyjeżdża z Częstochowy na Łódź i pyta grzecznie mobilków jak najlepiej dolecieć do Włocławka
Wszystko Ci powiedzą
Na co się kierować, co ominąć, gdzie można dobrze i tanio zjeść i gdzie stanąć na relaks w lesie

Cytat:
2008-08-19 20:52:47, krzychu_ch pisze:
Miszczu, to się wyjeżdża z Częstochowy na Łódź i pyta grzecznie mobilków jak najlepiej dolecieć do Włocławka Wszystko Ci powiedzą Na co się kierować, co ominąć, gdzie można dobrze i tanio zjeść i gdzie stanąć na relaks w lesie

Luzik, tylko że my nie mieć sibi-radio. Dlatego pytam tu.

Cytat:
2008-08-19 16:31:44, Esperynek pisze:
Czyli cały czas potem ulicą Włókniarzy?

Włókniarzy to teraz Jana Pawła II chyba....

Cytat:
2008-08-19 21:20:31, jost pisze:
Włókniarzy to teraz Jana Pawła II chyba....

Też nie jestem pewien, ale raczej nie...