Carina e klucze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupiłem carine i mam oprocz czarnego klucza do stacyjki bialy klucz,ktos wie gdzie go...włozyc

[ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2008-09-02 22:28:11 ]
[ powód edycji: temat ]

No mozna tam gdzie czarny ale nie jednoczesnie bo moze sie nie udac moze to tez spowodowac powazne uszkodzenie stacyjki

nie wchodzi,sprawdzałem a moze to cos zwiazane z immobilajzerem

jak jest inny to chociaż daj zdjęcie, bo gdybać sobie można do końca świata.
ja w zestawie miałem 3 takie same klucze, różniły się tylko kształtem "łebka"

[ wiadomość edytowana przez: Talus dnia 2008-08-31 21:02:38 ]

jak tu kutwa zdjecie wrzucic

Cytat:
2008-08-31 21:38:51, czupryn pisze:
jak tu kutwa zdjecie wrzucic

Wrzucić na jakieś serwer np. TU

w cari '94 tez różniły się tylko łebkiem i tym z mniejszym nie można było chyba otworzyć bagażnika o ile dobrze pamiętam

teraz w '97 mam jeden czarny a drugi szary
kolor taki jak serwisówka i pewnie do tego służy

Cytat:
2008-08-31 22:37:59, czupryn pisze:

=>

schowek ?

a może to nie od Twojego auta ?

pzdr

[ wiadomość edytowana przez: marcinm dnia 2008-09-01 09:53:20 ]

Cytat:
2008-08-31 23:08:30, Talus pisze:
=>

To jest szary czyli sub key powinien nie otwierac bagaznika i schowka nie mozna tez za jego pomoca kodowac i kasowac kluczy z pamieci immo,ale w pozniejszych modelach otwieral bagaznik.
W zalozeniu jest to tzw klucz serwisowy ,lecz nie chodzi tu bynajmniej o serwis w sensie ASO,lecz obsluge hotelowa lub serwisantow parkingowych.
Jezeli jednak nie wchodzi do zamka stacyjki to porownaj sobie naciecia na grocie klucza moze faktycznioe dali ci klucz z przypadku.

Jest tak jak piszesz,poprostu sprawdzilem tylko schowek,tam nie wszedł wiec zalozylem ze nigdzie nie wejdzie a jednak otwiera bagaznik i odpala,tyle chalasu o nic.Dzieki bardzo i pozdrawiam

Jest tak jak piszesz,poprostu sprawdzilem tylko schowek,tam nie wszedł wiec zalozylem ze nigdzie nie wejdzie a jednak otwiera bagaznik i odpala,tyle chalasu o nic.Dzieki bardzo i pozdrawiam