Prośba o pomoc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jest ktos moze na tym forum z Warszawy lub okolic warszawy ktory posiada RS'a mk7 z 96 roku?? chcialbym tylko zrobic na chwile podmianke komputera, gdyż nie wiem czy komputery w rsie sie czyms różniły a moj własnie padł. POMÓŻCIE JUZ 3 miesiąc stoi rs i nic;(

Dopisz w tytule: "Prośba o pomoc - podmiana kompa Warszawa" bądź coś w ten deseń. Szkoda czasu większości forumowiczów.

Dobra zmienie ale jest powiedzenie ze prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie;P wiec moze jednak ktos pomoże

jak zmienisz tytuł to więcej osób tu zajrzy (czuli więcej osób Ci pomoże w biedzie), bo będzie wiadomo o co chodzi. To tylko w Twoim interesie...bo próśb o pomoc jest wiele...
A w temacie to możesz także np zajrzeć do spisu klubowiczy, klepnąć województwo i pokukać...

Cytat:
2008-09-03 06:30:57, robcio-88 pisze:
Dobra zmienie ale jest powiedzenie ze prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie;P wiec moze jednak ktos pomoże

Witaj wiem to denerwóje ja byłam w podobnej sytuacji i zmieniłam post... pozdro zrób to samo.

Cytat:
2008-09-03 18:24:28, Tango3 pisze:
Witaj wiem to denerwóje ja byłam w podobnej sytuacji i zmieniłam post... pozdro zrób to samo.

Tak trzymać