| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tragbier TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA CE100 Sandomierz | 2008-09-04 19:07:01 Witaj.
Zleć pranie profesjonalnej firmie oni mają dobre koncentraty ,tak mi się wydaje że to pomoże a jak nie to spraw sobie psa i go pokochaj i trzymaj w toyocie |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2008-09-04 20:16:33 Tragbier, to nie taka prosta sprawa. Mój ojczulek nie ma psiny od dwóch lat, a w samochodzie jedzie jakby przed chwilą go wiózł Próbował już chyba wszystkiego, łącznie ze świetnym preparatem do neutralizacji zapachów tej firmy. Profesjonalne czyszczenie pomogło na jakiś miesiąc
Tomi150, pozostaje Ci opcja Tragbiera, ewentualnie otwarta szybka, dopóki jest ciepło |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2008-09-04 21:07:30 kiedyś ktoś tu pokazywał jak się pozbywał zapachu po psie
a mianowicie ze środka wydłubał wszystko do gołej blachy i wszystko prał nawet gdzies fotki tu dawał jak dobrze pamiętam był to ktoś z wysp ( nie czapczap) bo kiera była po prawicy |
Tragbier TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA CE100 Sandomierz | 2008-09-05 07:37:19 no to nieżle ,myslałem że to rozwiąże problem taka firma ma niezłe srodki widziałem jak znajomek zwiózł punto z włoch patrze nawet zadbane ale jak zobaczyłem środek to mnie wywaliło na drugą strone taki syf ,pojechał do karchera i za 120 zł auto wypachnione jak tralala ,tylko nie wiem na jak długo to pomogło.
tomi150 jak nie umyjesz dobrze auta w środku to się nigdy nie dowiesz czy pomożesz czy nie pomożesz Pozdrowionka. . |