Rzeszowski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktos sie wybiera??
Ja tam jade,wiec jesli ktos tez to mozemy zmontowac grupe.
Czekam na liste startowa

szkoda ze bede na wakacjach bo bym sie chetnie przejechal bo w poprzednim roku bylo spoczko

ja się wybieram ale mamy już ekipę zmontowaną

Gadzio ja jade tak czy siak autem,nawet sam.Moze pojedziemy w kolumnie?
Chce zrobic zdjecia ,moze masz jakies sugestie co do ciekawych miejsc.Ja tam jeszcze nie bylem.

Cytat:
2003-07-29 14:32:47, Phornax pisze:
Gadzio ja jade tak czy siak autem,nawet sam.Moze pojedziemy w kolumnie?
Chce zrobic zdjecia ,moze masz jakies sugestie co do ciekawych miejsc.Ja tam jeszcze nie bylem.

z tego co wiem to jedziemy, ale gdzie dokładnie to nie mam pojęcia też będę tam pierwszy raz, jeśli chodzi o jazdę w kolumnie to myslę że nie będzie problemu

Phornax jak coś to chciałbym się z Tobą zabrać, oczywiście składka na paliwo obowiązkowa

Cytat:
2003-07-29 14:57:26, Konrad_P pisze:
Phornax jak coś to chciałbym się z Tobą zabrać, oczywiście składka na paliwo obowiązkowa

Nie ma sprawy.Mam nadzieje ze bierzesz pod uwage 2 dni

no proste ze dwa dni, na jeden dzień nie ma sensu się wogóle wybierać

Cytat:
2003-07-29 15:01:49, Phornax pisze:
Cytat:
2003-07-29 14:57:26, Konrad_P pisze:

Nie ma sprawy.Mam nadzieje ze bierzesz pod uwage 2 dni

hmmmmm dwóch dni to ja nie wykombinuję.....

ee nawet na jeden dzien sie oplaca wkoncu sa fajne trasy no a obsada to sie okaze eh szkoda ze z Nowego Targu jest troche daleko

buehehe Kuzaj wydachował na 2 oesie i to za metą lotną i nie mówcie mi że ma pecha

Czopik mistrzem Polski!!

Cytat:
2003-08-08 22:24:10, schwepes pisze:
Czopik mistrzem Polski!!

Nie mam nic przeciwko

Ciekawe czym się teraz Kuzi wytłumaczy- pewnie za metą mu stado koników polnych wyskoczyło na maskę

ciekawe co tym razem kuzi chciał udowodnić... rozumiem w Rajdzie Polski jechał na maxa (niektórzy nawet twierdzą że na tym drugim kilometrze OSu mial 5sek przewagi nad Thiry ) ale tu? jedyny rywal z generalki miał jakiegoś 'niedokończonego' lancera A-gr.
chociaż jest możliwość że 'wypadek' był zapisany w kontrakcie z nowym sponsorem - Reality TV

qrde no a chcialem zobaczyc ta subare na rzywo to oczywiscie Leszek musial cos zjeb** no ale nic trudno przynajmniej N-ki dzis popodziwiam oby bylo co ogladac

jeszcze jeden OS i Czoper ma wygraną w kieszeni . Niesamowicie pojechał Grzesiek Grzyb

Cytat:
2003-08-08 23:04:57, schwepes pisze:
chociaż jest możliwość że 'wypadek' był zapisany w kontrakcie z nowym sponsorem - Reality TV

chyba za dużo siedzisz na forum Autoklopa

ale niestety bez ofiar sie nie obeszło, mam na mysli tych trzech rannych kibiców, ale niestety tak to już jest w rajdach, mam nadzieje że to nikt z naszych znajomych

no i po rajdzie, brawo dla Czopera szkoda że mnie tam nie było....

Cytat:
chyba za dużo siedzisz na forum Autoklopa

to chyba najlepsze forum rajdowe w Polsce.. więc siedzę sobie i czytam njusy