MotoNews.pl
7 [IMPREZA] Kręciołek Automobilklubu Świątnickiego (Kraków) (219144/0)

[IMPREZA] Kręciołek Automobilklubu Świątnickiego (Kraków)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"... Automobilklub Świątnicki Motosport zaprasza wszystkich pasjonatów sportów samochodowych na KRĘCIOŁEK LETNI, który odbędzie się 13 września 2008 r. w Krakowie przy ul. Centralnej. Zawody rozpoczną się o godzinie 13:00 i składać się będą z dwóch przejazdów sportowych, wliczanych do klasyfikacji końcowej. ..."

Pełna informacja na stronie klubu

Niech ktoś to przeniesie na główny :/

jak ogarne ladowanie i spadający filtr powietrza to jedziem

co to za klub? pierwsze slysze. widze ze w styczniu powstal. gdzie to ma siedzibe? w Swiatnikach Gornych?

Cytat:
2008-09-09 23:25:42, 3zeR_MDS pisze:
co to za klub? pierwsze slysze. widze ze w styczniu powstal. gdzie to ma siedzibe? w Swiatnikach Gornych?

hmm to samo pytanie mi sie nasunęło.. Fajnie ze sie cos dzieje tylko pytanie wlasnie co to za klub jakis? jest jakas stronka tego ?

http://www.asm.fc.pl/
W pierwszym poście jest odnośnik do ich stronki
Tak sie składa ze uczestniczyłem juz w 3 imprezach organizowanych przez ten automobilklub. Bardzo dobra organizacja, super atmosfera no i jak na początek to naprawde chłopaki z amk naprawde sie staraja.

Ja podobnie jak MateuszC... jak ogarne bestie to wpadne.

odpadam

ja postaram się się wpaść pooglądać, bo pora całkiem ludzka

dobrze, że było kilka malaczy z Danielem na czele...inaczej nie byłoby na co patrzeć. Strasznie mało załóg :/ ale próba chyba dość ciekawa i stosunkowo długa (najlepsze czasy w okolicach 2 minut)

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2008-09-13 18:39:31 ]

troche sie zawiedlismy. tak jak widyn pisal - jakby nie malce to nie byloby po co stac. malo rajdowek, kupa beemek i tym podobnych z ludzmi nie umiejącymi kompletnie jezdzic...generalnie liczylem na powtorke atmosfery i zabawy z dawnych kreciolków a tu nic z tego...

Cytat:
dobrze, że było kilka malaczy z Danielem na czele...inaczej nie byłoby na co patrzeć

Cytat:
troche sie zawiedlismy. tak jak widyn pisal - jakby nie malce to nie byloby po co stac.

Miło miło

moim zdaniem organizator troche sie nie wstrzelil z terminem bo wszyscy przygotowuja fury na jutro i nikomu by sie dzis nie chcialo raczej naprawiac auta po takim eurostarze...

mejbi next tajm

jak ktoś bedzie miał zdjęcia z kręciołka to dajcie tu linki pzdr