Psikadlo do klimy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witojcie
Pomalu szukam czegos a raczej jakiegos psikadla, odkazalnika i odgrzybiacza do klimy co bym mogl ja odrobaczyc i odkazic przed zimą.
Perzan kiedys pisal o jakims odkarzalniku ktory reklamowala chyba Martyna.

Co tam mamy teraz dobrego na rynku chodzi mi o firme , preparat ?
Bede wdzieczny za odzew

pozdrawiam.

Kiedys chyba w autoswiecie byly testy i odziwo plak sie okazal najlepszy ale teraz to pewnie inna bajka.
Dobry srodek to podstawa. Mnie przekonala nazwa firmy i w lecie kupilem wurtha wurth

Fajna porada , szkoda ze do golfa

Kup oryginalny Toyotowy w ASO o zapachu cytrynowym
Do tego dokup największą pakę Nurofenu Forte, bo przez dwa miesiące nie będziesz się rozstawać z tymi tabletkami

Cytat:
2008-09-12 16:51:33, marcin032 pisze:
Kup oryginalny Toyotowy w ASO o zapachu cytrynowym Do tego dokup największą pakę Nurofenu Forte, bo przez dwa miesiące nie będziesz się rozstawać z tymi tabletkami

Bede jezdzil naj....wiec nie bedzie mi to przeszkadzalo

A tak powaznie jakies inne propozycje ?

Cytat:
2008-09-12 18:54:16, Cromm pisze:
A tak powaznie jakies inne propozycje ?

Mówię serio, jeśli nie męczą Cię bóle głowy od "chemii", to Toyotowy preparat będzie super
Jeśli chcesz coś łagodniejszego, to na dzień dzisiejszy większość firm robi dobre preparaty i nie będzie wielkiej różnicy między nimi
Spróbuj tego Plaka, o którym pisał CzapCzap, to jest dobry środek

ja używałem Plaka. 2-3 dni pachniało wiśniami
smrodku nie ma.... bo wcześniej nie było

No opis calkiem fajny.
W naszych toykach tez ktos demontowal deche zeby sie dostac do parownika, tez jest taki wiatrak ?
Rurke z ktorej cos kapie w cieple dni widze w komorze silnika wiec co do niej wsadzic ten przewod, sonde i wpakowac jak pisze wurth pol opakowania a resztą poleciec po kratkach i popsikac po parowniku ?

Jak wy to robicie ?

marcin032 do szalu potrafi doprowadzic ten łazior w twoim avatarze na poczatku myslalem ze mi cos lazi po monitorze

Cytat:
marcin032 do szalu potrafi doprowadzic ten łazior w twoim avatarze na poczatku myslalem ze mi cos lazi po monitorze

No tutaj to juz jakas dezynsekcje awatara trzeba przeprowadzic

[ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2008-09-13 11:41:22 ]
[ powód edycji: poprawiłem cytat ]

Cytat:
2008-09-13 09:04:41, Cromm pisze:
No opis calkiem fajny. W naszych toykach tez ktos demontowal deche zeby sie dostac do parownika, tez jest taki wiatrak ?

To zwykly wiatrak wentylatora, musi byc