Lusterka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam kilka pytan odnosnie lusterek:

1 gdzie znajduja sie silniczki sterujace-za szkielkami??

2 chce wstawic twetery w obudowe lusterek-w te czarne trojkaciki przy szybie, ma ktos z tym doswiadczenie i czy wejda spokojnie

3 jezeli wejda to jak najprosciej zdemontowac te osłonki

Pozdrawiam

Ja mam tweeterki w tych trojkacikach,sygnal poprowadzilem z przednich glosnikow,gwizdki sa przykrecone wkretem z mozliwoscia regulacji kata. Wyglada i dziala OK Pozdrawiam Z999

ale ja zamyslilem zeby wyrżnąć dziure w tych trojkatach i wpasowac je tak ladnie tzn wpuscic do srodka zeby ich czoło pokrywalo sie z czołem trojkatow-tak jakby byly fabryczne

Miejsca na tweeterki jest dość mało bo ta czarna zaślepka tylko zasłania kable i śruby lusterka. Jeżeli chcesz zajżeć co jest pod nią to wystarczy że ją odciągniesz od strony szyby, mocowana jest na wcisk. Od dołu trzyma ją boczek a więc możesz tylko obejżeć od góry...
Ja mam tweetery na tych zaślepkach, widać je ale mnie to nie razi, gra natomiast tak jak trzeba.

dzieki Maciek czyli ciac nie bede a poprostu przykrece czy przykleje do tych zaslepek ( moje tweetery jakos zaczely skrzeczec i je wywalilem i taka mialem wizje) a poszukam jakis malych fajnych sopranikow

Bartek1112 oddał TO specom, którym z kolei udało się upchnąć tweetery do tych "czarnych trójkącików"...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO I o to dokladnie mi sie rozchodziło Skoro weszły w tym Espero to i w moim beda takie same. Dzieki bardzo Łukasz i pozdrawiam