Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2008-09-29 15:40:08 sprawdz dokladnie kostke ktora podlanczas pod alarm moze sie jakies przewody wypiely, sprawdz tez bezpiecznik na linii zasilajacej centralke ![]() |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2008-09-29 16:24:49
hmmm a ile z tych 3 przewodow ma kolor czerwony?? ![]() |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2008-09-29 17:25:34 Mam taki sam alarm i podobne problemy. Wyłączyłem ten shit i tyle. Na początku próbowałem naprawić (a zajmowałem się kiedyś zawodowo instalacją autoalarmów) ale to szkoda czasu. Szrot jakich mało. |
![]() krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2008-09-29 17:46:42 Najszybciej i najprościej to wyjąć centralkę, rozkręcić i sprawdzić luty styków wychodzących do kostki.
Można każdy lut poprawić lutownicą, aby było pewne. Sprawdzić bezpieczniki i powinno grać. |
![]() Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-09-29 23:25:19 Ja mam silikona, a raczej to co zostało. Wszystko tylko brak centralki. Były z nim problemy i wkońcu się zapalił. Mało brakowało, a spaliłby sie samochód. Popielniczka sie stopiła i inne obok ale wymienione już. Potrzebuje nową centralkę ??? Ma ktoś ??? |