Czy sie zmiesci rower do omegi caravan 86-93???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzieki za odpowiedz/
pozdrawiam

na dachu na pewno !!

a tak na serio to po zlozeniu siedzen goral wchodzi bez problemu

Pozdrawiam

Edit

Ten rower to rozumiem po to by kontynuować jazdę w przypadku awarii samochodu ?

A co nie wchodzi do Omesi Caravan ??

Do Omy B to caly peleton powinien wjechac.......

Cytat:
A co nie wchodzi do Omesi Caravan ??

Co nie wchodzi samo to sie wpycha

Panowie a czy jest większe kombi od OMEGI????????
ja osobiście nie widzę takowego auta.

Totr niestety jest, Francuzi nas pobili - XM Break

wymiary:
Omega B Caravan 4820x1790x1510 (dł x szer x wys)
XM Break 4965x1795x1370 (dł x szer x wys)

ale jak to mówią nie liczy się ilość tylko jakość

Skee może i masz rację ale jakoś nigdy francuzów nie brałem pod lupę . ciekawe tylko czy między tylnymi puklami nadkoli też XM jest taki szeeroki??

Nasunęła mi się ta XM'a na myśl bo kiedyś czytałem o niej artykuł w którym stwierdzili że XM Break jest największym kombiakiem w swojej klasie (segment E) czyli że od Omy też jest większa. Szerokość jest porównywalna, wizualnie wydaje się węższa bo jest strasznie kanciasta ale jakby nie było jest dłuższa o prawie 15 cm.

Ale na co komu takie długie auta

Skee gabaryty zewnętrzne czasem nijak mają się do gabarytów wnętrza a głównie o to chodzi aby było wygodnie.

Jak ktos chce sie dowartosciowac co tez Omesia moze przewiezc to proponuje pogadac z Kartosem. Udostepni do testow kilka "zebow" od koparki

Kurza twarz proszę nie siać defetyzmu!!!!!! Moja Bestia Caravan (nie pogrzebowy) chwyta 3 welocypedy na tył i ani drgnie a córa siędzi z tyłu na foteliku. Trochę przysłaniają lusterkow steczne ale można bez obaw spoko jechać!!!!!!

Pozdrawiam

Mało rzeczy nie wchodzi do omesi. Rower spoko, wystarczy wymontować roletę i złożyć siedzenia, no chyba że ten rower to zabytek, może jaki welocyped .

Takie cos tez sie zmiesci