Klubowicz w TV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przed chwilą nasz Bartuś1112 prezentował swoją Buumę w "Operacji Tuning" na TVN Turbo. Fajny materiał, ale szkoda,że trochę krótki. W ciągu tygodnia na pewno będą jakieś powtórki, także zapraszam do podziwiania medialnych występów naszego Klubowicza.

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2008-10-12 21:31:03 ]

Cytat:
2008-10-12 21:30:17, Esperynek pisze:
zapraszam do podziwiania medialnych występów naszego Klubowicza.

Jak będę chciał buraka zobaczyć to se szafkę w kuchni otworzę.

Cytat:
2008-10-12 21:30:17, Esperynek pisze:
Przed chwilą nasz Bartuś1112 prezentował swoją Buumę w "Operacji Tuning" na TVN Turbo. Fajny materiał, ale szkoda,że trochę krótki. W ciągu tygodnia na pewno będą jakieś powtórki, także zapraszam do podziwiania medialnych występów naszego Klubowicza. [ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2008-10-12 21:31:03 ]

On już nie jest naszym Klubowiczem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli tego nie zauważyłeś
To jest jakiś tam...

I co miał tam do opisywania ?

Z pola pochodzi, w polu skończy

Ps.

Wiem, że zazdroszczę

Cytat:
2008-10-13 14:12:15, Zoltar pisze:
Ps. Wiem, że zazdroszczę

Bo jesteś frustrat i w dodatku klasa niższa

Cytat:
2008-10-13 20:37:19, JaRabbit pisze:
Bo jesteś frustrat i w dodatku klasa niższa

oj tam Czeski Polonez to też samochód

Cytat:
2008-10-12 22:15:49, piotr_ek pisze:
Jak będę chciał buraka zobaczyć to se szafkę w kuchni otworzę.

Piotruś!
To Ty w kuchennej szafce zdjęcia Bartusia trzymasz?

a ja bym proponował zejść z tego tematu.
Znam Bartka i wiem że to bardzo porządny gość. Nie pochwalam tego co napisał na forum. Nie wiem, moze miał zły dzień, nie chce go usprawiedliwiać.
Zadziałały emocje i tyle.
Jednak nie jest ani miłe (w odbiorze) ani grzeczne, jeżdzenie po zabanowanej osobie.
Tak wiec apeluje, zakończcie już temat Bartka. Zrobi się sympatyczniej.....naprawde

Cytat:
2008-10-14 01:09:02, Tomek-Mydlowski pisze:
a ja bym proponował zejść z tego tematu. Znam Bartka i wiem że to bardzo porządny gość. Nie pochwalam tego co napisał na forum. Nie wiem, moze miał zły dzień, nie chce go usprawiedliwiać. Zadziałały emocje i tyle. Jednak nie jest ani miłe (w odbiorze) ani grzeczne, jeżdzenie po zabanowanej osobie. Tak wiec apeluje, zakończcie już temat Bartka. Zrobi się sympatyczniej.....naprawde

tomek ma całkowita rację i powinniśmy posłuchać jego rady i nie mówić juz o bartku tylko zacząć nazywać go sam_wiesz_kto

Bartłomiej zablokowany ?
Jakoś mnie to nie dziwi
Widze, ze zaczyna sie rugowanie głupków z forum

Cytat:
a ja bym proponował zejść z tego tematu. Znam Bartka i wiem że to bardzo porządny gość. Nie pochwalam tego co napisał na forum. Nie wiem, moze miał zły dzień, nie chce go usprawiedliwiać. Zadziałały emocje i tyle. Jednak nie jest ani miłe (w odbiorze) ani grzeczne, jeżdzenie po zabanowanej osobie. Tak wiec apeluje, zakończcie już temat Bartka. Zrobi się sympatyczniej.....naprawde

Tomek, jak by był porządny to by po nas tu nie jeżdził, a po mnie i nie tylko jeżdził przez pewien czas jak po szmacie bo nie umiał w cztery oczy wyjasnic sytuacji, kiedyś go lubiłem na początku mojego bycia tutaj, ale teraz ma za swoje i pamiętaj tu wszyscy to klasa niższa!

Cytat:

Kurcze... nie było mnie tu sporo czasu i wchodze i od razu taki smród...

Ludziska kochane dajcie spokoj.. Ja podobnie jak Tomek nie dam powiedzieć złego słowa naBartka ponieważ znam go nie od dzisiaj i wiem że nie jest zawistnym a na pewno nie głupim gościem...

Pozdrówki i prośba o zachowanie sPOKOJU

...a co do Bartkowej be-emy to naprawdę jest zrobiona profesjonalnie pod drift... same przeróbki kosztowały na dzień dzisiejszy już 17 tys.pln. dlatego też nie bez kozery zaprosili go do programu...

Cytat:
2008-10-15 17:10:28, ŁUKASZ_GAJER pisze:
...a co do Bartkowej be-emy to naprawdę jest zrobiona profesjonalnie pod drift... same przeróbki kosztowały na dzień dzisiejszy już 17 tys.pln. dlatego też nie bez kozery zaprosili go do programu...

Mój znajomy ma kuchnie w chacie za ponad 50 koła...

Czy to robi z niego kucharza ?

popieram prośby KaZaKa i Tomka M. myślę ze mają racje

a z drugiej strony jazda na osobie która niema szansy obrony (czy chocby riposty) to też niezbyt wysoki poziom prosze panstwa

Pozdrawiam serdecznie lubianych i nielubianych rowniez

Cytat:
2008-10-15 17:10:28, ŁUKASZ_GAJER pisze:

A czy zrobił cokolwiek samodzielnie przy tych samych przeróbkach...?
Bo wydać 17 tkoła na firmy tuningowe, to raczej każdy potrafi...

Cytat:
2008-10-15 17:30:54, A-M pisze:
popieram prośby KaZaKa i Tomka M. myślę ze mają racje a z drugiej strony jazda na osobie która niema szansy obrony (czy chocby riposty) to też niezbyt wysoki poziom prosze panstwa Pozdrawiam serdecznie lubianych i nielubianych rowniez

Przecież miał swoje pięć minut (i to mocno przedłużone), to znów skończyło się na wyzwiskach.

-----------------
czasem tu zaglądam

Ja też muszę stanąć w obronie Bartka. Mnie nigdy nie obraził i był wobec mnie w porządku. Zawsze fajnie mi się z nim rozmawia.
PS: Bartek chyba dalej ma konto i membera?

Ma, ale zablokowane

Dokładnie, wsadzić 20 koła w auto, którego nie ogarnia się w 20 % to słaby lans.

A program jest skierowany do ludzi lekko mówiąc nie w temacie, i małolatów z gimnazjum

Cytat:
2008-10-15 19:54:51, Esperynek pisze:
Ja też muszę stanąć w obronie Bartka. Mnie nigdy nie obraził i był wobec mnie w porządku. Zawsze fajnie mi się z nim rozmawia. PS: Bartek chyba dalej ma konto i membera?

Esperynek, poczytaj proszę, co ostatnio wypisywal...
To, że ktoś Ciebie albo mnie nie obrażał, nie znaczy, że innych nie mógł obrazić. To tak delikatnie mówiąc, bo osobiście mam na Jego temat swoją opinię, którą się nie podzielę na publicznym forum...