Mondeo st 200

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no to teraz sie zacznie albo mnie zlinczują albo wy...........
zakupiłem mondeo st 200 2000 rok 73 tys m , stan .... czeresienka na torciku.... . z racji drugiej profesji dobry człowiek pomógl, pełen orginał , 59 rocznik właściciela , stan fabryka.. cena , nie za niska , uderzony w koło tylne prawe,teraz zabieram sie do dzieła

mam nadzieje ż e na torze na zlocie złoje łki tkzw tubro rurom , megazaje...dopalaczom i innym wynazazkom z 3 piętra. i innym uzdrawiaczom
to tylko2.5 v6
pzdr kurak

ah . dalej mam 2 łAMAGI

tak 3 maj

Cytat:
2008-10-15 23:47:33, fomin pisze:
no to teraz sie zacznie albo mnie zlinczują albo wy........... zakupiłem mondeo st 200 2000 rok 73 tys m , stan .... czeresienka na torciku.... . z racji drugiej profesji dobry człowiek pomógl, pełen orginał , 59 rocznik właściciela , stan fabryka.. cena , nie za niska , uderzony w koło tylne prawe,teraz zabieram sie do dzieła mam nadzieje ż e na torze na zlocie złoje łki tkzw tubro rurom , megazaje...dopalaczom i innym wynazazkom z 3 piętra. i innym uzdrawiaczom to tylko2.5 v6 pzdr kurak ah . dalej mam 2 łAMAGI

Hej

Myślisz, że będzie tak łatwo ?
Chyba nie czytałeś danych technicznych.
Jak nie podłubiesz to seryjnej MV6 nawet nie objedziesz.
Pomimo wszystko to fajne autko, kiedyś było w moich planach.

Cytat:
2008-10-16 08:16:12, mayster pisze:
Myślisz, że będzie tak łatwo ?

na torze faktycznie może dać radę seryjnej V6, ST nadrobi fantastycznym zawiasem

a na lotnisku chętnie potestuję co tam fwd pokaże

Fotki fotki

Szkoda tylko ze to nie st220

[ wiadomość edytowana przez: Pabelo dnia 2008-10-16 10:10:03 ]

ja już czekam w blokach startowych na Twojego fordzika Fominku

i na prostej i na zakrętach.

zobaczymy co potrafi seryjna złomega i seryjny mondziak

Cytat:
2008-10-16 10:07:35, MEGA_3 pisze:
ja już czekam w blokach startowych na Twojego fordzika Fominku i na prostej i na zakrętach. zobaczymy co potrafi seryjna złomega i seryjny mondziak

nie ma sprawy megi . dawaj seryjne 2.5 v6 , nawet stjuningowane boosterem i bez foteli
jedno jest pewne . bedzie klawo
mondek jedynie napęd ma h... wy , bo przód

ładne autko, i jak widzę w oryginalnym i jedynym słusznym kolorze czyli racing blue
niestety,
Cytat:
2008-10-17 20:28:38, fomin pisze:
mondek jedynie napęd ma h... wy , bo przód

muszę się zgodzić, no i tego się nie da łatwo stuningować

a jest tam jaka szpera?? bo jak nie to tylko upalanie lacza bedzie miast jazdy na torze

ładny kurowóz

fomin robisz podstawowe błędy
kury hodujesz i automobil zakupiłeś a jak rzeka wyleje ??

zaainwestuj w kaczki

fomin zdeka czasu również mialem mondka 1,8 rzędówke fajne autka tylko trochę za ciasne, i jak to się muwi ford hu.... wort a fiat to jego brat.

Cytat:
2008-10-19 06:09:10, zibik3 pisze:
fomin zdeka czasu również mialem mondka 1,8 rzędówke fajne autka tylko trochę za ciasne, i jak to się muwi ford hu.... wort a fiat to jego brat.

1.8 to moja babuszka na rowerku objedzie
miałem 2.0 bezawaryjne , mam 2.5 v6 omega fl , gówno warta , nie psuje sie ale nie jedzie i pali w ....h. mam 3.0 sedan , jakoś jedzie ale nie pakowne , tera potestuje stka , nie ma co porównywać seryjnego śmiecia 1,8 z zawieszeniem i motorem ,st , jak znasz różnice w budowe to wiesz o czym mówie
a z ptrzjechanymi 70 tys km to on może sie nazywać nawet kia dupa

Popierdółka

Cytat:
2008-10-16 10:07:35, MEGA_3 pisze:
ja już czekam w blokach startowych na Twojego fordzika Fominku i na prostej i na zakrętach. zobaczymy co potrafi seryjna złomega i seryjny mondziak

projekt dobiegł końcowi , mondek zpierdala straszni fajnie zwłaszcza po zkretach i tu panie piotrze nawet panu w omedze 4 litry bedzie mało bo jak wiadomo omega niepodłubana z zakrętów wypada jak krowa z dojarki ,
zreszta na zlota sie wybieram to sie zobaczymy .
pzdr kurak

Cytat:
2008-11-21 20:34:00, fomin pisze:
projekt dobiegł końcowi , mondek z.. strasznie fajnie zwłaszcza po zkretach i tu panie piotrze nawet panu w omedze 4 litry bedzie mało bo jak wiadomo omega niepodłubana z zakrętów wypada jak krowa z dojarki , zreszta na zlota sie wybieram to sie zobaczymy . pzdr kurak

No Mega wyzwanie rzucone.
Powiem ze takie st220 to 4,) robi miazg.
MV6 sie zobaczy

taki mondek na prostej to prawie napewno zostawi mv6 (nie wspominając nawet o moim powolnym aftomacie)

na torze napewno ma potencjał ale... tam sporo zależy od łącznika

jak go kurczak skutecznie oganie to może czasem

ciągle nie wiem czy jest tam jakie LSD

p.s.
jak znam kurczaka to i tak zrobi wesoły autobus z browarem

mondek 2,5 V6 (nie ST) dostaje w dupę na starcie i potem nie daje rady odrobić, do +/- 160 utrzymuje dystans ale jest zawsze z tyłu.
Przetestowane parę razy

jak szczocha nie zezłomuje to bardzo chętnie.
ST 220 zapina dobrze. powyżej 100 km/h zostaje moja złomega
cokolwiek co ma 2.5 V6 170 KM (cougar, mondeo) nie jeździ w ogóle. zmasakrowane kilkukrotnie.
ST 200 powinno zapinać bardzo dobrze i sie zobaczy co wyjdzie.

z resztą ciężkie seryjne kombi vs sportowy senad/liftback to niesprawiedliwe zestawienie

Cytat:
2008-11-22 13:28:46, MEGA_3 pisze:
jak szczocha nie zezłomuje to bardzo chętnie. ST 220 zapina dobrze. powyżej 100 km/h zostaje moja złomega cokolwiek co ma 2.5 V6 170 KM (cougar, mondeo) nie jeździ w ogóle. zmasakrowane kilkukrotnie. ST 200 powinno zapinać bardzo dobrze i sie zobaczy co wyjdzie. z resztą ciężkie seryjne kombi vs sportowy senad/liftback to niesprawiedliwe zestawienie

megi st nie ma 170 koni tylko coś pod 200
jedno jest pewne . omega dużo wygodniejsza i dostojna , mondek to taki zapier... alacz