Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() wojciechb Forumowicz opel vectra Bydgoszcz | 2003-07-31 23:43:31 moja rada po pierwsze zwolnij hamulec ręczny, po drugie dodaj wiecej gazu i problem z głowy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() jacekwaw1 Forumowicz opel astraII kombi warszawa | 2003-08-01 00:23:59 Nie dawno do was Przystąpiłem i od razu mam problem[/I]
Wychodzi na to ,że przez nas ![]() Witamy |
harry Forumowicz Corsa - sprzedany olsztyn / warszawa | 2003-08-01 07:21:31 mam wrazenie ze nie ma takiego zwiazku mechaniczno - elektryczno - logicznego pomiedzy cofaniem a gasnieciem silnika...
- masz manual czy automat ? - jak dlugo jezdzisz samochodem ? ![]() powodzenie i nie zrazaj sie do chlopakow - zawsze stroja sobie zarty - zwlaszcza jesli problem zglaszany na formum jest z tych "raczej trudnych do zdiagnozowania" szerokiej drogi pozdroofka |
![]() maxon Vectra B V6 Gdańsk | 2003-08-01 08:39:43 słusznie zauważone jacek ![]() |
![]() Luz RegionAdmin Kadett C x3/Omega B/ ... Poznań | 2003-08-01 09:12:41 Klubowicz Czaki miał kiedyś podobny problem, mianowicie zbyt mocno naciągnął linkę od ręcznego. Gdy śmigał do przodu to było OK ale gdy cofał to objawy były podobne do pchania owego wagonu z węglem-wyglądało to ciekawie-gaz w podłoge,a auto stawało dęba ![]() U Ciebie Darku pewnie niema to miejsca ale historia czakiego jest ciekawa ![]() |
harry Forumowicz Corsa - sprzedany olsztyn / warszawa | 2003-08-01 10:23:13 no prosze - po to jest wlasnie fomum - do glowy by mi nie przyszlo ze jednak moga byc zwiazki o ktorych wspomnialem - do przodu jedzie a jak wstecz to sie blokuja szczeki - faktycznie jesli jeden ze sworzni sie urwie to moze byc sytuacja iz szczeka jest blokowana (przekoszona) podczas ruchu wstecz....
powodzenia !!!! |
![]() xiadz Pełnoprawny Klubowicz tylko 2.0 Zielona Góra | 2003-08-02 10:58:14 czyli najwidoczniej problem lecz w skrzyni biegów ale w czym konkretnie ![]() pozdr |
![]() wojciechb Forumowicz opel vectra Bydgoszcz | 2003-08-04 11:13:59 DRODZY PAŃSTWO TEZ JESTEM POSIADACZEM VECIE B I MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE PODOBNYCH PROBLEMÓW NIE MAM ALBO ICH NIEZAUWAŻYŁEM. COFAM NA WSTECZNYM NAWET NIE DODAJAC GAZU. OBIECUJE JEDNAK ZE ZWROCE DZIS NA TO SZCZEGOLNA UWAGE I WAM OPISZE JAK TO U MNIE WYGLADA |
![]() Gouda_kg Opel Vectra B Kołobrzeg | 2003-08-04 11:18:47 A mi nie gaśnie nawet jak jade na maxa na wstecznym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |