Elektryczne szyby.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanie.Mam wmontowane silniki do elektrycznych szyb.Instalację założyłem ale wymyśloną przezemnie.Kilka dni temu dostałem możliwość rozkręcenia instalacji do elektrycznych szyb w escorcie 92r.wyciągnołem kable spod siedzeń które prowadziły do drzwi i szkrzynki z bezpiecznikami i mają w sobie już przyciski..Czy coś jeszcze mam wyciągnąć by wszystko pięknie chulało.Może jakieś bezpiczniki.PROSZĘ O POMOC

Przekazniki kolego by sie przydaly do tego

Cytat:
2008-10-27 23:55:36, Sjepka pisze:
Przekazniki kolego by sie przydaly do tego

jeden w skrzynkę
i jeśli są "one touch" to one też.
A w instalce nie brakuje Ci czegoś na wtyczkach?

A u Ciebie w Autku masz już podciągnięte pod piny w drzwiach?

Maszynki założyłem kable z nich mam pciągnięte do wnętrza samochodu...Co dalej zrobić??O jakie przekaźniki chodzi gdzie się one znajdują??

Cytat:
2008-10-28 12:16:30, pawelpawel111 pisze:
Maszynki założyłem kable z nich mam pciągnięte do wnętrza samochodu...Co dalej zrobić??O jakie przekaźniki chodzi gdzie się one znajdują??

a czytasz to co napisane wcześniej?
1 przekaźnik w skrzynkę
2 przekaźniki brązowe one touch (jeśli masz miejsce na nie w wiązce)
i zdecyduj się, czy dajesz orginalną instalkę, czy rzeźbisz swoją...

Jak wyglądają te brązowe przekaźniki i o co chodzi z Tym rzeźbieniem....zamontowałem silniczki kable poprowadziłem do wnętrza .Z drugiego MK$ wyjołem całe okablowanie czyli wiązki kablowe gdzie w środku są przyciski a kable rozchodzą się w dwie strony na poszczególne drzwi i z lewej strony jest kostka którą się wpina do skrzynki z bezpiecznikami.Mam tez przekaźnik zielony do szybek i też wiem gdzie go wpiąć.Co mam zrobić więcej??