Jak wyglada uchwyt do lampki podswietlenia nog pasazera?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos wie jak to jest zorbione czy to deska rozdzielacza wychodzi juz z takim uchwytem czy mozna sobie taki kupic? Ja mam takie szkielko co sie wklada jakby w taki prostakat ale ow prostakata u mnie nie ma i zastanawiam sie czy to jest jakos dokrecane czy odlew gotowy w desce?

Odlew

Cytat:
2008-11-01 23:08:37, spinacz25 pisze:
Czy ktos wie jak to jest zorbione czy to deska rozdzielacza wychodzi juz z takim uchwytem czy mozna sobie taki kupic? Ja mam takie szkielko co sie wklada jakby w taki prostakat ale ow prostakata u mnie nie ma i zastanawiam sie czy to jest jakos dokrecane czy odlew gotowy w desce?

Troszku nie rozumiem twojego pytania ( chyba dlatego, że jestem "wcięty" )... Sprecyzuj co chcesz z tym zrobić, może katody zamontuj ?

w sumei odpowiedz juz jest ponizej ale chodzi mi o to czy uchwyt ktory trzyma lampke podswietlenia nog pasazera jest odlewany razem z deska rozdzielcza (ja w swojej nie mam a chce zamontowac podswietlenie) czy moze jakos dolączany inny sposobem - chce miec wszsytko oryginalnie stad moje pytanie

Dobra, już kumam. Ja też nie mam podświetlenia i chyba będę montował katody.
A może ktoś inaczej to robił ???

mozna to zamontowac na miliard sposobów ale interesuje mnie oryginał

Cytat:
2008-11-02 00:40:43, spinacz25 pisze:
mozna to zamontowac na miliard sposobów ale interesuje mnie oryginał

To wystarczy że wymienisz sobie tylko ten element co przykrywa skrzynkę bezpieczników - ten cały plastki co się przykręca chyba na 6 wkrętów

z tym nie ma problemu bo to strona kierowcy ale mi chodzi o pasazera

Jak wszdzisz rekę na krawędź konsoli pod schowkiem powinieneś wyczuć cztery nadlewy w które wpina się ramkę, ramka jest wpięta w dwa bliższe tunelu środkowego,a do pozostałych dwóch wpina się uchwyty do kabelkow. Co do wyglądu lampki poszukaj na forum całkiem niedawno bodajże kolega żeberko wklejał zdjęcie ramki

[ wiadomość edytowana przez: skorpion19 dnia 2008-11-02 06:46:09 ]

Spinacz,bierzesz blaszke aluminiowa,wycinasz w niej otwor taki jak w bagazniku czy tam od strony kierowcy ,wyginasz ja w ''L" dwa male nity i juz jest przymocowana do dechy ,no i wkladamy lampke i cieszymy sie oryginalnym podswietleniem

Seba żeberko mówił że ramkę można u sławasa kupić za 20 zeta więc poco kombinować i dziurawić deskę

mozna prosic o "namiar" do kolegi Sławasa bo szukam i nie moge znalezc?

http://www.ford-sklep.pl/
numer Gadu-Gadu: 1288130
numer GSM: 503141432

dziekuje

Cytat:
2008-10-03 18:42:56, zeberko pisze:
W desce po stronie pasażera są 2 zatyczki które trzeba wyjaść a oto rameczka do mocowania lampki

własnie to mi chodzilo dziekuje wszystkim za pomoc wiem teraz czego szukac