[k] PILNIE polos do Fiata 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wyzej, polos do mostu z Fiata 132(wtrysk) pozny model, chyba ciut przed Arga, most ma 4.1 przelozenie, lewa poloska jezeli ma to znaczenie, moja zakonczyla dzis zywot....

a moze cały most za 300 zł leży w warszawie

Półosiek były dwa rodzaje i generalnie nie dojdziesz teraz co jest co chyba, lewa i prawa są takie same. Towar jest tani, więc po prostu zaryzykuj i kup to, co będzie.

[ wiadomość edytowana przez: bolger dnia 2008-11-03 00:08:33 ]

no ja swoj wczesniejszy most z 132 przerobiony do kanta niestety sprzedalem...
a co do rodzaju to czym sie roznia? dlugoscia? jak tak to zmierze moje i bedzie wiadomo.

zapytaj kosy o roznice w polosiach, sa napewno bo kosa mi dwa razy wysylal poloske do argenty kiedy moja prawa sie zuzyla na krawezniku , nie pamietam juz jakie byly roznice, nie wiem czy nie wieloklin?

Różnią się tylko wieloklinem od strony dyfra. Reszta jest ta sama.

inna była srednica wieloklina - w starszych (czyli raczej w Twoim moscie) było to 28mm, w nowszych, z przelozeniem 3,72 - 26mm

dzis zalozylem nowy most kwadrat na 100%szperze, jutro rozbiore most z 132 i zobacze jaka to polos, napisze jakies wymiay, mam nadziej ze ktos bedzie miec nasprzedaz

jezeli chodzi o dlugosc to chyba to 70cm sie liczy:

natomiast co do srednicy wieloklinu to jest 26mm:

i tu zagwostka po to nie jest most 3.72 mialem takiw czesniej a ten jest o niebo krotszy, ponoc 4.1,
mozliwe to?

acha no i jak ktos wie jakie lozysko (kulkowe) sie na to zaklada? z mojego ciezko cos odczytac bo sie rozsyaplo w dorbny mak, nawet nie moge zmierzyc, chyba ze wymiary z pochwy mostu...

bedzie ktos mial taka sztuke na sprzedaz?

Łożysko CBK 086 bodajże.

zejde jutro do piwnicy i zobacze, powinienem miec, bo z tego co pamietam to wlasnei taka poloska Bartowi nie pasowała

bede dzwieczny

u mnie {szeroka argenta mk2 3.73:1} pasowala ta poloska z wieloklinem 26mm

dalej szukam tej poloski

up