Nie chce odpalic.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bardzo dziwny przypadek kreci normalnie. odpalil, zgasl i jak ponownie probowalem to jakby ako bylo rozladowane. zgaslo wszystko a jak puscilem kluczyk to wszystkie swiatla wrocily i wlaczyl sie alarm. HELP!! Temat zmieniony dla tych ktorzy nie potrafia czytac opisow i trzeba JASNO tlumaczyc!!!

[ wiadomość edytowana przez: groobyg2 dnia 2008-11-08 01:07:11 ]

[ wiadomość edytowana przez: groobyg2 dnia 2008-11-08 01:08:54 ]

[ wiadomość edytowana przez: groobyg2 dnia 2008-11-09 23:03:23 ]

A co oznacza ten tytuł? Przesadziłeś.

zobacz mase przy akumulatorze...

Cytat:
2008-11-07 17:03:25, POtek2 pisze:
A co oznacza ten tytuł? Przesadziłeś.

zalezy kto o czym mysli. jak nie piszesz na temat to lepiej nie pisz

na moje poszedł rozrusznik i robi chamską zware:/

Cytat:
2008-11-07 17:15:27, groobyg2 pisze:
zalezy kto o czym mysli. jak nie piszesz na temat to lepiej nie pisz

tak kolego... tyle ze tematy postow sa po to, zeby w nich napisac czego post dotyczy... wtedy kto ma cos do powiedzenia/przeczytania wchodzi w taki post... a jak temat jest taki jak twoj, to az sie prosi zeby upomniec.....

pzdr

a co tytuł tematu ma do tego ze samochód nie odpala ?? "nie chce wziac" czego nie chce wziąć ??? nie rozumiem też bym napisał czego nie chce wziąć i gdzie ale się powstrzymam

Cytat:
2008-11-07 18:35:15, lencol pisze:
na moje poszedł rozrusznik i robi chamską zware:/

Też mi się tak wydaje, taki pobór mocy bez podpalenia instalacji i niezłej zwary, to tylko jak któraś cela na aku padnie. Wtedy też się nie odezwie. Sprawdź najpierw napięcie na aku.

a co to jest zwara?
znam tylko zworę.

Cytat:
2008-11-07 21:42:40, CKsrv pisze:
a co to jest zwara? znam tylko zworę.

Koledzy maja na mysli chyba zwarcie... Bo tez pierwsze slysze haslo "zwara"

Nie chce wziac?? a to sfochowana bestia.. moze ma migrene..

Cytat:
2008-11-07 22:04:19, Sjepka pisze:
Koledzy maja na mysli chyba zwarcie... Bo tez pierwsze slysze haslo "zwara"

Boś chłop z gór u nas zwara=zwarcie

Taki temat ciekawy że chciałoby się wejść z ciekawości i zobaczyć o co chodzi, mi w tym momencie zajmuje kolega czas bo przecierz mam wiele żeczy do znalezienia w wyszukiwarce a mimo to ślęcze tu nad tym tematem, i czytam co to koledzy wypisują krytycznego na ten temat . pozdrawiam luzaka mówiącego innym językiem. ps. Forum jest pożyteczne tylko trzeba poczytać. Wiem to po swoim doświadczeniu ale wiele czytałem i mam nadieję że to się opłaci. Albo masz siano i idziesz ,, na łatwizne ,, albo ta jak jak ja, czytasz i naprawiasz we własnym zakresie. Proszę nie postrzgać mnie negatywnie. Ja jak i większość klubowiczów jeżci tym na co ich stać. Dlatego większość jest użotkownikam tego forum.Pomagamy sobie i czerpiemy wiedzę z własnych doświadczeń i poszukiwań. pozdrawiam. Łukasz

Cytat:
2008-11-07 18:49:54, archivi pisze:
tak kolego... tyle ze tematy postow sa po to, zeby w nich napisac czego post dotyczy... wtedy kto ma cos do powiedzenia/przeczytania wchodzi w taki post... a jak temat jest taki jak twoj, to az sie prosi zeby upomniec..... pzdr

skoro temat kogos zainteresowal i wszedl w niego to widzi w opiszie o co chodzi.

Tytuł wątku iście przeyebany! O co ku.wa chodzi ?

Jesli ktos nie ma nic konkretnego do powiedzenia niech sie nie udziela bo w ten sposob nie pomoze

Cytat:
2008-11-08 01:03:14, Dumahh pisze:
Tytuł wątku iście przeyebany! O co ku.wa chodzi ?

zastanawiam się kolego czy dostaniesz bana czy nie nie mowie tego w żadnym wypadku złośliwie tylko głośno myślę czy takie mody tych słów coś dadzą na wszelki wypadek wyedytował bym posta

groobyg2, popraw tresc tematu bo w taki sposob raczej odpowiedzi nie dostaniesz.

Cytat:
2008-11-08 07:57:42, Magik123 pisze:
groobyg2, popraw tresc tematu bo w taki sposob raczej odpowiedzi nie dostaniesz.

Kolego, popraw tytuł tego posta, bo później przyda się dla innych. A tak to nawet tam nikt nie zaglądnie.

prosze o zamkniecie tematu gdyz nikt nie zainteresowal sie problemem zapisanym w opisie.