Białe tarcze...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...kiedys były na stronie bugz'a (ale juz jej nie ma) skad je moge zassać ? Wersja do eleganta (jak macie podeslijcie na dooh@wp.pl )

Jak je tylko dostane skasuje tego posta.

Widze że nikt nie ma jak Ci pomóc.Ja mam ale do fl'a.Jak Ci się chce poprzerabiać trochę to mogę podesłać.Dodam że cyferblat jest okrągły

Dzieki za odzew ale do fl'a i do klapliczki mam

PS: Problem jest juz czesciowo zalatwiony ale jak by ktos mial to niech podesle.

Ma ktoś moze gotowe do wydruku do fl'a??
Jesli macie to prosil bym od podeslanie na meila: mpiasex23@o2.pl

Potrzebuję białych zegarów do FL'a. Jesli mógł by ktoś mi przesłac na adres dolar1@interia.pl lub podać namiary na nie.
Z góry wielkie dzięki!

stary spadles mi z nieba mi tez mozesz podeslac do fl-a mechu7@wp.pl

[ wiadomość edytowana przez: rabbit dnia 2003-11-24 12:29:15 ]

A ja mam pytanie, jak to wydrukujecie, żeby sie świeciło to co trzeba?

Wysłałem Ci - sprawdź maila .

Simon_126czy mi tez mógł byś podesłać??Moj meil: mpiasex23@o2.pl

chlopaki podeslalibysciem te zegary bardzo pilne mechu7@wp.pl[addsig]

A czy ja tez mógłbym prosić o podesłanie tych zegarów?? Najlepiej każżdego typu, bo mam FL-a, ale bede zmieniał bude chyba po zimie, więc nie wiem, z jakimi zegarami bedzie.

Pozdrawiamroyber@interia.pl
Dzięki

Nie lepiej kupic na allegro fajniutkie zegary z podswietlanymi tylko cyferkami. ja mialem licznik fl i wlasnie takie drukowane zrobilem tak podswietlenie ze pod spodem wycielem pasek w ksztalcie kola ale takiego nie pelnego tylko tyle co zajmuje skala i cyferki i nawet fajnie wygladalo ale i tak nic nie przebije swiecacych samych cyferek tylko trzeba cos pokombinowac z diodami bo stadardowe zaroweczki slabo swieca.

piszecie jak rozwiazaliscie problem podswietlenia w drukowanych tarczach

http://fiat-126p.fm.interia.pl/biale%20zegary.html tutaj sa jakies tarcze ale ja wszystkiego nie otwiralem bo nie mam tego programu wiec nie wiem jak wygladaja

royber moze ty mi je podeslesz

Rabbit te od FL-a kupilem na allegro i zalożone mam w aucie, nie mam ich na kompie. Ale jak chcesz, to moge Ci je narysować. Bedą wymiary takie jak trza, ale bedzie swiecic cala tarcza, a nie tylko cyfry. Jak chcesz, to daj znac na priv, to narysuje.

Pozdrawiam.

jak ktos chce to moge mu zrobic zegary na zyczenie

Rabbit mnie zmobilizował więc przeszukałem moje archiwa i znalazłem tarcze do FL-a i EL-a ze strony Bugz'a, zeskanowaną oryginalną tarcze z FL-a oraz opisy Bugz'a i Maverick'a jak zrobić białe tarcze. Może jeszcze się komuś przyda
STĄD można pobrać

ta stronka cos nie smiga

Cytat:
2003-11-28 15:32:43, rabbit pisze:
ta stronka cos nie smiga

Niestety takie są zalety darmowego serwera
Trzeba skopiować adres http://www.bartez126p.piwko.pl/tarcza.zip i wkleić w przeglądarkę