Turbina dolotowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Turbina dolotowa co o tym sądzicie?? moze ma/miał to ktos?? :>

Nie wiem czy to sakurat było to ale słyszałem w passacie, jak dodał gazu brzmiało to jak turbo w szoku byłem bo dzień wcześniej turbo nie miał

ktos to kupil to moze napisz kolesiowi jak sie to sprawuje czy cos,

Ogolnie to badziew, ale moze i jakis pozytywny, jak by kosztowal z 60zl to bym kupil na probe ale 2 stow nie dam za to

Już prędzej opis magnetyzera jest bardziej wiarygodny. Powietrze charakteryzuje się chaotycznym ruchem cząsteczek ? jakby z natury gaz nie był chaotyczny, efekt jest raczej odwrotny - bardziej uporządkowany ruch (spiralny), tylko czy jest on zachowany aż do komory spalania - raczej wątpię. Jednocześnie turbina zwiększa opory w przepływie powietrza .

Niewiem czy to to, ale jak to było to to zaraz kupuje
Gwizdało jak rasowe turbo

Cytat:
2008-11-12 21:10:28, WojZdzisiu pisze:
Niewiem czy to to, ale jak to było to to zaraz kupuje Gwizdało jak rasowe turbo

raczej to nie to- to co powoduje efekt turbo to gwizdek do tlumika

turbo whistler

190 zł za wirniczek i jeszcze ktos to kupil powodzenia jak to plastikowe gawno sie rozleci i wirniczek poleci sobie do silniczka bedzie turbo jak cholera!!

Cytat:
2008-11-12 21:32:49, pytlar pisze:
190 zł za wirniczek i jeszcze ktos to kupil powodzenia jak to plastikowe gawno sie rozleci i wirniczek poleci sobie do silniczka bedzie turbo jak cholera!!

To bedzie turbinka ssaca kieszeni

te same "turbinki" są na ebayu po 25$
tak samo było z turbo wistlerem"gwizdkiem" na początku były po 100zł a za miesiąc 35 zeta i nikt tego nie chciał
Ogólnie szajs przez duże S

http://www.allegrofun.pl/show/2714

poprawiony link magika