Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2008-11-17 21:46:30 ale przecież w E12 jest łańcuch i przy wymianie rozrządu stoi w instrukcji - nie stosuje się ![]() |
dejwido88 bełchatów | 2008-11-17 21:49:00
wiem ze chciales pomoc ale jak sie nie znasz nie zabieraj glosu z gory dzieki |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2008-11-17 23:25:15 dejwido88: niesmaczny ten Twój komentarz... |
dejwido88 bełchatów | 2008-11-18 00:05:33 sorki ale wiesz jak tu pisalem to sadzilem ze otrzymam jakies porady od ludzi co maja podaobne auta albo problemy albo juz sie borykali z takim czyms a nie ktos mi pisze takie cos co wogole nie ma sensu i mija sie z prawda poprostu chcialbym otrzymac jakies pomocne komentarze i te 1 byl madry i daje mi do myslenia i za niego dziekuje bo wiadomo jak to jest w serwisie nie doradza za bardzo bo im o kase chodzi najpierw niby mowia zeby sie sugerowac instrukcja obslugi a potem gdzie zadzwonie do serwisu mowia inaczej i dlatego napisalem tu zeby otrzymac pomoc od ludzi ktorze mieli podobne problemy |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-11-18 00:21:42
Zasada jest jedna zdroworozsadkowa ...kupujesz auto i wymieniasz rozrzad i wszystko co pracuje na rozrzadzie rolki zimmery napinacze itd i czego wymiana wiaze sie z rozebraniem rozrzadu np pompa wody. Wtedy masz spokoj na najblizsze 100tys . I nigdy nie wierz w dokumentacje jezeli nie masz pewnosci ze nie cofali licznika,a takiej pewnosci nigdy niema,a sprzedajacy lza jak naoczni swiadkowie. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2008-11-18 07:23:24
Akurat Pankuba ma podobne auto bo też corollę E12, tyle tylko że ma benzyniaka i tam jest tak jak napisał - łańcuch. Więc ogólnie sens to co napisał ma, tyle tylko, że przeoczył że Ty masz diesla. |