MotoNews.pl
2 [s]Silnik 2.0 dohc fiat polonez, lub komplet na swapa (222802/53)

[s]Silnik 2.0 dohc fiat polonez, lub komplet na swapa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Posiadam całego poloneza 2,0 dohc, jednak polonez jest po dachowaniu i sprzedaje go na części, chyba , ze ktoś chce takie to tez mogę sprzedać.Obecnie silnik jest w aucie można go zapalić, a nawet się przejechać, istnieje możliwość wykonania swapa do jakiegoś auta, to tylko kwestia dogadania.Puki co sprzedaje komplet na swapa, silnik z instalacja, osprzętem, wydechem , skrzynia, walem, jeśli nie znajdę kupca na całość, sprzedam na poszczególne części
Zainteresowani proszę nie pisać meila, tylko dzwonić 502 335 093

[ wiadomość edytowana przez: PEVO dnia 2008-11-17 19:57:00 ]

Cytat:
2008-11-17 19:28:10, PEVO pisze:
Posiadam całego poloneza 2,0 dohc, jednak polonez jest po dachowaniu i sprzedaje go na części, chyba , ze ktoś chce takie to tez mogę sprzedać.Obecnie silnik jest w aucie można go zapalić, a nawet się przejechać, istnieje możliwość wykonania swapa do jakiegoś auta, to tylko kwestia dogadania.Puki co sprzedaje komplet na swapa, silnik z instalacja, osprzętem, wydechem , skrzynia, walem, jeśli nie znajdę kupca na całość, sprzedam na poszczególne części Zainteresowani proszę nie pisać meila, tylko dzwonić 502 335 093 [ wiadomość edytowana przez: PEVO dnia 2008-11-17 19:57:00 ]

podaj cene inaczej blokuje -> regulamin

cena calego auta 2 tysiaki
cena silnika i wszytskiego potrzebnego do swapa 1,5 zl
sam silnik goly 1000zl

to gaznik czy wtrysk?

Flaszka pękła, silnik mój