[s] Fiat 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam fiata 132 mkIII bez silnika samochód nie jest w tragicznym stanie generalnie jest kompletny i chce go rozsprzedać na części pisać co kogo interesuje samochód jest w moim posiadaniu do 15 grudnia (ubezpieczenie) więc jesli co potrzebujecie to proszę dzwonic (507-297-081)

[ wiadomość edytowana przez: Maciej1984 dnia 2008-11-22 13:03:00 ]

Interesuje mnie cały układ wspomagania, krótki wał, skrzynia biegów, felgi motylki

[ wiadomość edytowana przez: JOZEF_STALIN dnia 2008-11-22 13:26:15 ]

mni interesowalaby obudowa/blacha maskujaca skrzynie biegow, jeseli byla na pionowym lewarku, ta przykrecana z samochodu na tunelu

regulamin wymaga podania cen za czesci lub za calosc wiec wpisz je prosze bo inaczej temat zostanie usuniety. Pozdrawiam

Podeślij zdjęcia autka na winiar7@o2.pl
Interesuje mnie cały samochód
pozdr

Witam układ wspomagania niestety nie jest dostępny ponieważ jak napisałem cały silnik jest nieobecny a co za tym idzie całe wspomaganie również (łącznie z przekładnią i przewodami) hmm cena za całość no nie jestem w stanie podać ale skrzynia wał i najprawdopodobniej felgi są zarezerwowane.Mam chętnego na całą budę powiedzmy za 2000 zł ale ile będzier to ustalę z ewentualnym kupcem.Pozdrawiam