Oleje silnikowe w dobrych cenach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam do sprzedania oleje silnikowe w dobrych cenach.

Na chwilę obecną dysponuję olejem syntetycznym Shell Helix Ultra 5W - 40 (opak. 4 litry).

Cena sklepowa 175 - 200 pln.
Cena z Allegro ok. 120 - 150 pln.

Moja cena 110 pln./ opak.

Od ręki do wzięcia jest 5 opakowań 4- litrowych.

Na dniach powinienem być w posiadaniu innych olejów różnych producentów i różnych specyfikacji.
W razie dostaw będę informował

Pozdrawiam
SpeedR

P.S. Ponieważ w ostatnim czasie mam raczej niewiele czasu na odwiedzanie forum proszę o tel. 0600 976 909

Cena szału nie robi
A dla braci klubowej po ile ?

Cytat:
2008-11-22 22:59:10, franko25 pisze:
Cena szału nie robi

A jaka dla Ciebie by "robiła"?

Moja cena 110 pln./ opak.

Przeca pisze.+ koszta rzesyłki a i tak taniej.Od Spadera klubowego więc w rodzinie zostaje

[ wiadomość edytowana przez: gafcio dnia 2008-11-23 00:32:24 ]

Cytat:
2008-11-23 00:01:00, pyrekcb pisze:
A jaka dla Ciebie by "robiła"?

np. 99 zł
Reszta o "co chodzi" do rozszyfrowania indywidualnie ... i wcale sięnie czepiam...

Przyznam szczerze, że wertując np. Allegro, choć nie tylko zastanawiam się jak niektórzy sprzedawcy są w stanie zaoferować tak niskie ceny na swój asortyment.

Dla przykładu znalazłem opisywany tu olej Shell Helix Ultra 5W-40 w opakowaniu 5- litrowym, a więc litr oleju więcej aniżeli u mnie w cenie... 115 pln./ opakowanie.

Problem w tym, że takich cen nie otrzymują nawet odbiorcy hurtowi, którzy biorą towar bezpośrednio od producenta.
Taka cena jest do przyjęcia choć i tak na granicy opłacalności w przypadku 5 litrów rzeczonego oleju, ale lanego z beczki.

Nie mam pojęcia skąd zdarzające się tak niskie ceny "allegrowe" ???

Za sprzedawane przez siebie oleje biorę pełną odpowiedzialność w zakresie jakości produktu. Całość jest sprzedawana w oryginalnych opakowaniach i na pewno nie była "przelewana" z czymś innym co być może nie jest tym olejem jakiego się spodziewamy

A tak przy okazji...
Mam nadzieję, że negocjacje przebiegną pomyślnie i w najbliższym czasie będę w stanie zaoferować inną, fajną chemię samochodową w jeszcze lepszych cenach

Pozdrawiam
SpeedR

To jeszcze się wtrące z podobnej beczki ale nie na przykładzie chemii, a sprzętu komputerowego.

Ostatnim czasem jak dolar poszedł w góre i był pretekst do podniesienia cen, tudzież zblizające się święta ... cześci które na bierząco schodzą (dyski,pamieci,napędy) kupuję w Hurtowni ze sklepem Proline - napewno znacie.
Róznice cenowe oscylują od 20-40zł na części/sztuce.
Allegro Ma najtaniej ale odpada, iż w razie wadliwego sprzętu nie bede się szarpał z ludzmi (wysyłka,czekanie etc.) a w tym sklepie załatwiaja wszystkie roszczenia w przeciagu 2-3 dni. BRAWO!