TO JEst BrYkA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam corse1.2 jest to moja maskotka odpala na karzde zawolamie co tu chciec ale OMesIA nieruwna sie z zadnym autkiem

No sie nie ruwna !

Masz szczęście że jesteś z dala ode mnie,bo jak bym otworzył klapę od silnika i jak byś to powiedział co napisałeś,to twoje autko razem z tobą by było pochłonięte prze moją BESTIĘ . Najlepsze Ople to Omegi.

..acha ,mój syn (ma 5 let) chce żebym mu kupił corsę zamiast jeepa na akumulator,jest przekonany że te dwa autka są dla dzieci

[ wiadomość edytowana przez: Mateo32 dnia 2003-08-04 16:41:30 ]

Panie FilipkuTeodorku, możliwe że należysz do Grona Młodych Ascetów, bo pisząc ten post na 99% oczekujesz ton zjebek i bluzgów pod swoim adresem. A tu niestety ludzie kulturalni... chociaż jeśli pociągniesz dalej tą dyskusję ktoś może nie wytrzymać. Nie będziemy obrażać Corsy, bo to w końcu też Opel i co ona winna, że wpadła na takiego właściciela, ale mam radę - jeśli szukasz zaczepki walnij takiego posta na forum FSO najlepiej pod adresem siniora Wagi - on na pewno zaspokoi Twoje spragnione oczy odpowiednią ilością wyszukanych wyrażeń skierowanych w Twoją i Corsy stronę...
Póki co pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia (niekoniecznie fizycznego).

Cytat:
ale OMesIA nieruwna sie z zadnym autkiem

czuję że kolega FilipTeodorek nie miał nic złego na myśli
stwierdzenie to (jak dla mnie) ma pozytywny charakter

no chyba że chodziło koledze o negatywny wydźwięk,
to znaczy, że żle sformułował zdanie

może zamiast z góry skazywać go na wygananie
poprośmy o wyjaśnienie, co tak na prawdę miał na myśli

PS. pomijam ortografię

Salmon nie przesadzaj, Wagą odarazu będziesz traktował przechodniów ?? Miej litość

Zamiast odrazu naskakiwać poczekajmy na wyjaśnienie, kiedyś już była podobna akcja z OKP'em.

Najlepsze są Corsy !!!! też miałem kupić ale mnie zrobili w balona i wcisneli Omege Hi , Hi (są takie podobne )

Faktycznie, przesadziłem, sorry...

Panowie !!!!!!
moim zdaniem i odczuciem tak jak dArtiego jest to że raczej gość chwali nasze autka a nie szuka zaczepki .
pewnie chciałby mieć Omkę ale.....
poczekajmy zanim go zgnoimy bo jeszcze nie ma powodu..
P.s.
jak będzie powód ja będę pierwszy

Totr...Podzielam Twoja opinie...Facet poprostu dwuznacznie sie wyrazil, a z tego wynika wolna interpretacja. Mysle ze chcial powiedziec, ze nie ma auta, ktore moze dorownac Omesi....

Czytam to nieszczęsne zdanie po raz któryś i zgadzam się z Wami, że jego wydźwięk jest pozytywny:

"Mam Corsę, nie mogę narzekać, ale marzę o Omedze"... No i to czułe "OMesIA" (czyt. chyba OMIA).

Filip, jeśli jesteś kolejnym zakochanym w Omedze napisz czym prędzej, bo twój post można różnie intertpretować. Czekamy na potwierdzenie Twoich szlachetnych intencji...

Ja rowniez to odebralem pozytywnie

Ja oczywiście także odebrałem post szanownego kolegi Filipa bardzo pozytywnie , i zgadzam się z jego opinią w pełni.

"Szanujmy odmienność"

"Szanujmy odmienność"
i pozdrowienia od doktora Miodka dla p.Filipka....

Cytat:
i pozdrowienia od doktora Miodka dla p.Filipka....

eeee... Miodek to chyba profesor...

eeeeeeeeeeeeeee....No może i tak...))))))))))))

PANOWIE!!!!!!!!!

Niniejszym uprzejmie informuję, że szanowny Pan Filip znajduje sie pod moją osobistą kuratelą, jest rzeczywistym i zajadłym fanem Omegi, i uwaga BEDZIE NA ZLOCIE!!!!!!! . Czeka was w związku z tym niespodzianka, ktorą wam osobiście szykuję , dlatego nie płoszyć mi proszę Filipa, bo kto wie czy nie przejmie po nas pałeczki, kiedy będziemy się zastanawiać jak tu się wysikać, żeby nie nalać na buty
Serdecznie proszę o nie sądzenie po pozorach oraz o poszanowanie dla znaczka OPEL niezależnie na jakim kuperku się znajduje .
Poza tym należy wziąć pod uwagę wyzwanie jakie rzuca naszemu gronu Filip, mamy za sobą udany tuning pewnej Zefirymki, teraz kto wie, czy nam się nie powiedzie taka operacja z Corsunia .

Myslę, że jak Filip dorośnie, to będzie jeździł Omegą!!! (ja też

Filip, nie zrażaj się!!! Wszyscy tutaj są przewrażliwieni na punkcie Omesi, więc zdania muszą być jednoznaczne i powtórzone kilkakrotnie, przytoczę:

"Mama Corse, niby pali dobrze...ale Omega to jest auto!!! Moim marzeniem jest Omega, jest narazie w sferze marzeń ale i tak będę ją miał! Omega to najcudowniejsze auto pod słońcem" - takie zdanie nie byłoby dwuznaczne

Ja też odebrałem zdanie filipa pozytywnie

Pozdrawiam i do zobaczenia!

Robert

Janusz : mam u Ciebie plusa

DARTi, jak zwykle znalazłeś się w gronie osob spokojnie czekających na rozwój sytuacji , zresztą wszyscy zachowali spokój, co jest godne chwały po ostatnich wyczynach nieszczęsnej Wagi , ato, że jak Res słusznie jesteśmy przewrażl8iwieni, to normalka, w końcu wszystkie wielkie rody znają swoją wartość.
Pozdrawiam, Janusz