[BR] 125p 1.6 dohc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam samochodu na dupowóz i może ktoś ma 125p, najlepiej z 1.6 dohc (lub więcej) bo ma sie to odpychać, oczywiście wszystko na chodzie, proszę o ceny, może być na priv

[ wiadomość edytowana przez: tomek_inc dnia 2008-12-08 22:12:51 ]

temat do wylotu w kosmos ...nie ten dział chłopcze.

jak nie tu to gdzie, nie każdy lata w kosmos jak ty żeby zobaczyć, chłopcze,
ponawiam że chodzi o 125p nie żadne polonezy

https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=223324&c=53&f=25 moze to by interesowalo jest do tego silnik mialem swapowac ale nie ma czasu bo nowe auto jest ;]

wrzuć foto jak teraz wygląda

-->up rozważe wszelkie propozycje ale wolałbym żeby był cały, niepogięty i raczej zdrowy

tu sa wszystkie obecne fotki jak wyglada teraz moge ci porobic dodatkowo tego co pognite.

jak bardzo jest pognity?? nie chcę się bawić z naprawami bo nie mam ku temu możliwości a koszta w blacharce to drugi samochód

no to moj kant odpada ;] jak niechesz nic robic.

w takim razie szukam dalej, łup!

za 20 000 sprzedam CI marakanta cena nie podlega negocjacji , do ceny musisz doliczyc moją prowizje za upicie Marcina i przymuszenie do podpisania umowy (10%)

Cytat:
2008-12-11 07:49:17, Blady pisze:
za 20 000 sprzedam CI marakanta cena nie podlega negocjacji , do ceny musisz doliczyc moją prowizje za upicie Marcina i przymuszenie do podpisania umowy (10%)

+ koszta alkoholu bo zapewne chłopaki sporo przefiltrują w trakcie "negocjacji"

jak by co moge pomuc upic sam wypiwszy tez troche bo nie mozna opuszczac kolejek

dzięki koledzy za dobre chęci ale to wszystko OT

up

up